Brīvā šovu zvaigzne Agrita Bindre ir īstā vīrieša meklējumos (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: agritabb/ Shutterstock

Šovu zvaigznes Agritas Bindres-Blumenauas dzīvē kaislību netrūkst. Gada laikā notikušas lielas pārmaiņas dzīvē, bet nākamajā gadā viņa beidzot vēlas sakārtot savu privāto dzīvi, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Kā zināms, 2021. gada oktobrī vīrs Jānis aizgāja no ģimenes. Viņa gan nekrita izmisumā, bet pievērsās sev, atbrīvojoties no liekajiem kilogramiem, tiekot pie jauna smaida un atplauka jaunai dzīvei, taču šis tas ir vēl nesakārtots. 

"Beidzot esmu nolēmusi sakārtot arī personīgo dzīvi, atbrīvoties no liekā uzvārda Blumenaua. Šķiršanās process uzsākts, 28. februārī būs tiesas sēde. Advokāti gan saka, ka tā nebūšot pēdējā, jo bijušais vīrs Jānis izteicis vēlmi cīnīties par bērniem. Dīvaini, jo vairāk nekā gadu par bērniem nav licies ne zinis. Pat kopdzīves laikā viņam tas nebija ļoti svarīgi," brīnās Agrita.

Šogad šova zvaigzne sāka attiecības ar gados jaunāku kavalieri Jāni Bumbieri. Gada nogalē viņa nolēma šim romānam pielikt punktu. "Sapratām, ka neskatāmies vienā virzienā, tā nevaram turpināt. Tāpēc,

lai gan juridiski vēl esmu aizņemta sieviete, sirdī esmu brīva un atvērta jaunām attiecībām," neslēpj viņa.

Vaicāta, kādu vīrieti vēlētas ielaist savā dzīvē, Agrita teic: "Nopietnu, stabilu gan domās, gan finansiāli. Tādu, kas spēj uzņemties atbildību par sevi un arī par mani un maniem četriem bērniem, jo es nāku komplektā. Pieņemšu tikai tādu vīrieti, kurš mīlēs ne tikai mani, bet arī bērnus. Tas ir svarīgi."

Agrita nupat arī publiskojusi jaunu publikāciju sociālajos tīklos, daloties gūtajās atziņās: "Neskaties pagātnē… Mēs nevaram mainīt to, kas ar mums ir noticis, bet mēs varam sākt no šodienas, skatoties uz priekšu, veidot pozitīvu nākotnes redzējumu! Tuvojoties gadu mijai, gribu teikt paldies visam, kas ar mani noticis šai gadā, tā ir mana pieredze un bez tās es nebūtu tā, kas esmu šodien! "

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 20. decembra numurā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu