VIDEO Tautā mīlētais aktieris Rūdolfs Plēpis atkal mājās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Aktiera Rūdolfa Plēpja meita Viktorija soctīklos publiskojusi video, kurā tautā mīlētais aktieris sveic Ziemassvētkos, deklamējot Jāņa Poruka dzejoli "Eņģelis". Kā solīts, Plēpis Ziemassvētkos atkal ir mājās.

Jau ziņots, ka Plēpis jau vairākus mēnešus mita adventistu senioru namā "Zilaiskalns".

Viņš jau iepriekš solīja, ka ilgstoši pansionātā nav plānots uzturēties: "Šeit neuzturēšos pastāvīgi, tikai uz šo laika periodu. Ziemassvētkos būšu mājās," solīja aktieris.

Lēmumu uz laiku padzīvot pansionātā aktieris pieņēmis pats. "Vienkārši vēlējos, lai meita atpūšas no manis. Ir grūti, jo diemžēl viss uz viņas pleciem."

"Ar mani nav viegli. Marijai un Viktorijai ir savas darīšanas, un, ja ir viens akls cilvēks pa vidu, kurš nepārtraukti prasa kaut ko padot, tas ir ļoti apgrūtinoši. To ir grūti iedomāties. Vārdos nevar izstāstīt, ko nozīmē šī problēma, ja ģimenē ir neredzīgs cilvēks," skumji teica aktieris.

Jau ziņots, ka aktieris pēdējos gados cīnās ar veselības problēmām. Neskatoties uz veselības problēmām, Plēpis atklāja, ka viņam ir pat vairāki darba piedāvājumi, taču viss atkarīgs no veselības, vai būs spējīgs tos pieņemt.

Plēpis kopumā filmējies vairāk nekā 20 kinofilmās, tajā skaitā "Spēle" (1981), režisors Arvīds Krievs, piedaloties Gunāram Piesim, "Emīla nedarbi" (1985), režisors Varis Brasla, "Viktorija" (1988).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu