"Šobrīd man ir divējādas izjūtas." Trīs mēnešus pēc Dinas Zuzānes nāves viņas mīļotais Gadzāns dalās atziņās (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trīs mēnešus pēc mecenātes un mākslas kolekcionāres Dinas Zuzānes nāves viņas mīļotais Guntis Gadzāns dalās ar atziņām, ko guvis pēc mīļotās aiziešanas mūžībā. 

Zuzānes dzīves nogalē ienāca kāds īpašs vīrietis – krietni jaunāks uzņēmējs Guntis Gadzāns, taču viņu stāstam bija lemts ilgt tikai pusgadu.

Tieši pirms 68. dzimšanas dienas viņa pēkšņi devās mūžībā. Dinas nāve satrieca Gunti, un sāpes vēl nerimst arī šodien. "Šobrīd man ir divējādas izjūtas, tāpat kā dažiem mūsu kopējiem draugiem, ar kuriem regulāri sazvanos.

No vienas puses, joprojām skumji un sāpīgi, no otras, prieks, ka ar šādu cilvēku – gudru, dzīvespriecīgu un draudzīgu – vispār varējām būt kopā. Tagad man ir mācība – nekad un neko nevajag atlikt uz vēlāku laiku, jo nezinām, kas būs rīt," izdevumam "Privātā Dzīve" teic Gadzāns.

Viņš turpina: "Dina uzdrošinājās dzīvot, priecāties un baudīt brīžus. Vēl tagad es bieži domāju, ka svarīgi ir pateikt cilvēkam, cik ļoti mīļš viņš tev ir, neatliekot to."

Tagad viņš atzīst – vairākus mēnešus bijis Dinas uzticamības persona un daudz domājis par to, ko Zuzuāne pārdzīvojusi, šķirot gandrīz 40 gadu ilgušo laulību ar miljonāru Jāni Zuzānu.

"Arī no šī viņas notikuma es kā cilvēks varēju daudz mācīties. [..] Dinai taču arī bija bail, ko, šķiroties no vīra, padomās meitas, - vai nesabojās attiecības, kas notiks ar viņas dzīvi, statusu sabiedrībā. Tikai pēc sāpīgās šķiršanās, pareizāk, krāpšanas, viņa saprata, ka patiesībā liegusi sev dzīvot un realizēties. Viņa pierādīja, ka nav nekādas nozīmes, ko padomās citi, vai viņi sapratīs. Viņa bija personība.

Dina saprata – ja domās par citiem, var gadīties, ka pašas dzīvei neatliks laika.

Bet dzīvē taču notiek negaidītas, brīnišķīgas lietas. Esam nākuši šajā pasaulē, lai mācītos, sastaptos ar pārbaudījumiem un pārmaiņām. Ir sasodīti svarīgi apzināties sevi."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šī gada 30. septembrī aizsaulē devās mākslas kolekcionāre, uzņēmēja Dina Zuzāne. Viņa bija 40 gadu ilgā laulībā ar uzņēmēju un mecenātu Jāni Zuzānu, abiem dzimušas divas meitas - Elīna un Kristīne, kuras Zuzānei dāvājušas trīs mazbērnus.

Pēc Zuzānes nāves arī viņas bijušais vīrs izteicās par Dinas attiecībām ar Gadzānu, neslēpjot, ka netic abu mīlasstāstam.  "Es neticu. Es gan negribu par viņu neko daudz runāt, satiku viņu vien bērēs uz pusstundu, bet man radās savs priekšstats. Man ir sajūta, ka puisis dzīvo savā iedomu pasaulē.

Es viņu neuztveru nopietni. Man liekas, ka viņš ir tāds joks, jo es zinu Dinu.

Dinai viņš varēja būt tāda spēlīte, gribēja varbūt man parādīt, ka viņai jauns puisis," viesojoties raidījumā "Dž. Spot.", teica Zuzāns.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 20. decembra numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu