Atklājas, ka Liene Kiviča bildinājusi Andri, nevis otrādi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ andriskivics

Šī gada 3. janvārī apritēja trīs gadi, kopš Andris un Liene Kiviči mija laulības gredzenus. Liene savā "Instagram" kāzu jubilejā rīkoja jautājumu vakaru, kurā tapa zināms, ka tieši Liene bildinājusi Andri.  

Lienei jautājumu vakarā tika uzdots jautājums - kā Andris viņu bildinājis un kas vislabāk palicis atmiņā. Atbildot uz šo jautājumu, Liene atklāja, ka viņa bildinājusi savu vīru, nevis otrādi, laužot stereotipu par to, ka tikai vīrietim sieviete ir jābildina.

Sekotājiem interesēja arī detaļas. Pēc atbildes sekoja nākamais jautājums - kā tieši Liene bildinājusi Andri. Viņa atbildēja:

"Ļoti neinteresanti. Vienkārši pajautāju, vai viņš mani precēs. Bija ar mieru."

Andris kāzu jubilejā savā "Instagram" veltījis veltījumu Lienei, publiskojot gan fotogrāfijas no kāzu dienas, gan aprakstot, kāda Liene ir viņa acīm.

"Šodien esam precējušies trīs gadus. Man ir labākā sieva pasaulē, nekad nav neko man pārmetusi vai zāģējusi, vienmēr atbalsta visā un iedvesmo. Tad, kad es runāju, viņa saprot, ko es gribu pateikt. Viņai ir ļoti laba sirds, kas ir liels retums mūsdienās. Zinu, ka kapāsies par mani, nevis domās, kā tas izskatās no malas. Mīlu Tevi Liene Kiviča! Prozit šodien, un rūgts mums abiem!"

Kiviči apprecējās 2020. gada 3. janvārī. Liene pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu, kļūstot par Lieni Kiviču. 

Abi salaulājušies Mārupē, bet viņu vedēji bijuši Aivita Dumberga un Lienes senais draugs, šovbiznesā labi pazīstamais dejotājs Eldars Salvis Rozentāls.

Abi audzina kopīgu atvasi - meitu, kurai deva vārdu Mia. Mia ir Lienes ceturtā meita. Iepriekš ziņots, ka Lienes attiecības ar trīs pirmajām meitām ir ļoti sarežģītas. Vienā no sarakstēm Liene vecāko meitu nobloķēja socītklos.

Viņa atklāja, ka attiecības jau krietnu laiku esot sarežģītas: "Nekādīgi man neizdodas atrast kontaktu ar savu vecāko meitu. Es jau vairākus gadus mēģinu atrast kontaktu. Nu viņa bija tik rupja, ka es viņu nobloķēju."

Arī Kivičs "karo" ar meitu mammu Madaru. Pēc šķiršanās Kivičs nedzīvo kopā ar savām meitām un labu laiku attiecības ir sarežģītas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu