"Davai, šogad Markusu." Soctīklu lietotāji izsaka viedokli par "Supernovas" pusfinālistiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dalībai Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu konkursa "Supernova" pusfinālā žūrija izvēlējusies 15 dalībniekus, kuri 4.februārī tiešraidē sacentīsies par iekļūšanu finālā. Soctīklu lietotāji jau metas apspriest dalībnieku sarakstu un izsaka viedokli arī par tiem, kuri nav šajā sarakstā.

Iepriekš ziņots, ka konkursa uzvarētājs, kuru noteiks žūrija un skatītāji fināla balsojumā 11.februārī, iegūs iespēju maijā pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē, Lielbritānijā.

"Supernovu" arī šogad vadīs Ketija Šēnberga un Lauris Reiniks. Pusfinālā skatītājiem būs iespēja iepazīt dalībniekus un tiešraidē pirmoreiz novērtēt dziesmu izpildījumu, savukārt finālā - izvēlēties konkursa uzvarētāju.

Gan pusfinālā, gan finālā vienlīdz nozīmīga būs skatītāju un žūrijas loma - labākie tiks noteikti skatītāju zvanu un īsziņu balsojuma un žūrijas balsojuma kopvērtējumā.

Arī iedzīvotāji "Twitter" dalījušies ar saviem vērtējumiem, vēlmēm, secinājumiem, noklausoties dziesmas, kas iekļuvušas konkursa "Supernova" pusfinālā.

Liela daļa soctīklu lietotāju komentē tieši Markusa Rivas dziesmu. Pats Riva savulaik teica, ka piedalīsies tik daudz reižu, cik nepieciešams, lai piepildītu savu sapni nokļūt uz Eirovīzijas lielās skatuves.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu