Madara Biedriņa par ģimenes pieaugumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: biedrinamadara/ Instagram

Trīs bērnu mamma, ēst gatavošanas entuziaste un basketbolista Andra Biedriņa sieva Madara, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, ka pērn ģimene kļuvusi kuplāka - Biedriņi savās mājās uzņēmuši jaunu iemītnieku.

Viens no pērnā gada lielajiem notikumiem Biedriņu dzīvē ir suņa ienākšana ģimenē: "Jā, mums ir Pērkons! Dižciltīgais krancis. Viņš izskatās kā mazs vilciņš. Mēs šogad ar viņu bijām Pāvilostā, un cilvēki nāca klāt un jautāja, kas tā ir par sugu. Viņš ir skaistākais suns pasaulē!"

Vaicāta, kur suni iegādājušies, viņa stāsta: ""Instagram" ir meitene Zanda, kura glābj dzīvniekus, un tieši pie viņas mēs dabūjām Pērkonu. Viņa dzīvniekus izglābj un tad meklē viņiem mājas. Un interesantākais ir tas, ka mana māsa adoptēja Pērkona māsiņu. Un māsiņai tika dots vārds Buča."

Madara pastāstīja, ka vīrs Andris izdomājis suņa vārdu, ģimenē esot rīkots pat konkurss, lai izvēlētos īsto vārdu.

Sākotnēji sunim vēlējušies vārdu dot par godu Ukrainai, jo viņš dzimis īsi pēc kara sākuma - 8. martā, tomēr atnācis Pērkons.

"Mēs vēl secinājām, ka mums vajag vēl divus kaķus vai suņus, lai mums būtu Saule, Pērkos, Daugava."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pērn Biedriņu pāris atzīmēja desmit gadus laulībā, rīkojot lielas svinības. Madara uzskata, ka nav vienas laimes formulas veiksmīgām attiecībām, bet, viņasprāt, viens no galvenajiem pamatprincipiem ir cieņa vienam pret otru.

Biedriņi audzina trīs bērnus - dēlu un divas meitas.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu