Meklējot pazudušo Helviju, iesaistīti arī ūdenslīdēji. Policija atkārtoti aicina atsaukties auto ar videoreģistratoriem īpašniekus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Helvijs Kursītis.
Helvijs Kursītis. Foto: Valsts policijas rīcībā esošā fotogrāfija

Saistībā ar pazudušā Helvija Kursīša meklēšanu Valsts policijas (VP) likumsargi, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki un biedrības "Bezvēsts" pārstāvji veic aktīvās meklēšanas pasākumus, pirmdien pavēstīja policijā. 

Līdz šim veiktas dažādas izmeklēšanas darbības, tostarp vairākkārtīgi pārmeklēta apkārtne, Daugava, tai skaitā ar ūdenslīdējiem, aptaujāti iedzīvotāji, kā arī citas darbības.

Jau ziņots, ka 2002. gadā dzimušais Helvijs pēdējo reizi redzēts naktī no 31. decembra uz 1. janvāri Maskavas ielā 264 Rīgā, Ķengaragā.

Jaunietis ir 190 centimetrus garš, vidējas miesasbūves, gaišiem, īsiem matiem.

Helvijam bija melna virsjaka, džinsu bikses, pelēka cepure.

VP aicina atkārtoti atsaukties aculieciniekus un automašīnu īpašniekus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un, iespējams, 31. decembra naktī Jezupa Rancāna ielas un Ķengaraga promenādes apkārtnē fiksējuši notikumus, kas sekmētu atrast pazudušo Helviju, informējot par to policiju pa tālruņa numuru 110.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu