"Mūsu mājā pārgulēja ar brāļa sievu..." UFC bosa māte apkārtējos jau sen brīdināja par dēla visatļautību (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deina Vaits
Deina Vaits Foto: Reuters/ScanPix

Gadu mijā plašu popularitāti guva video, kurā UFC prezidents Deina Vaits un viņa sieva Anne apmainās ar pļaukām. Slavenās MMA organizācijas bosa māte jau pirms vairāk nekā desmit gadiem izteica bažas par sava dēla visatļautību un laulību.

Jau ziņots, ka Vaits ar savu kundzi apmainījās sitieniem Vecgada vakara svinībās. Gan Deina, gan Anne pēcāk atzina, ka vakara gaitā pārlieku daudz lietojuši alkoholu.

Deina uzreiz nāca klajā ar publisku paziņojumu, pilnībā uzņemoties atbildību.

"Kopā ar ģimeni brīvdienas pavadījām Meksikā. Diemžēl notika šis incidents. Gadiem esmu teicis, ka vīrietim nav nekādu attaisnojumu pacelt roku pret sievieti. Un tagad es ar TMZ tieši par to runāju," notikušo komentēja Vaits.

Ņemot vērā Vaitu ģimenes skandālu, MMA sabiedrības uzmanību piesaistījusi Vaita mātes Džūnas 2011. gada intervija. Toreiz viņa promotēja savu grāmatu "Deina Vaits, MMA karalis", tajā savu dēlu nodēvējot par atriebīgu tirānu.

Toreiz Džūna Vaita norādīja, ka viņas dēls, sasniedzot slavu un panākumus, pamatīgi izmainījies uz slikto pusi.

"Neko viņam negribu atņemt no tā, ko viņš ir izdarījis MMA un UFC labā. Galu galā viņam ir tikai vidusskolas izglītība. Tas ir satriecoši, ko viņš spēja izdarīt ar MMA un UFC. Bet viņš nav labs cilvēks. Šķiet, ka Deina pa ceļam ir zaudējis savu būtību. Viņš slikti izturas pret citiem. Viņa izturēšanās pret sievietēm ir drausmīga. Un tas mani patiešām sāpina, jo es viņu tā neaudzināju," minētajā intervijā sacīja Džūna Vaita.

Runājot par sava dēla ģimenes dzīvi, Džūna Vaita lika noprast, ka konflikts Deinas un Annes kopdzīvē nav svešvārds. Tiesa, Deinas uzvedība un neuzticība, viņasprāt, varētu būt viens no šiem konfliktu dzinuļiem.

"Vairākas ringa meitenes ar viņu ir gulējušas. Par divām es zinu pavisam noteikti... Viņš mūsu mājā pārgulēja ar brāļa sievu. Tas mani pamatīgi sadusmoja.

Viņa sieva... Viņi konstanti strīdas. Medusmēnesī viņa Deinam uzsita pašu trakāko zilo aci, kādu jebkad esmu redzējusi. Viņš gandrīz pazaudēja aci. Nezinu, vai tās ir viņas metodes, kā tikt ar to [krāpšanu] galā, bet arī Deina pārspīlē konfliktu risināšanā," teica Džūna Vaita.

Deina Vaits par slavenās MMA organizācijas prezidentu kļuva 2001. gadā, kad viņš kopā ar bērnības draugiem Lorenzo un Franku Fretitām iegādājās UFC.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu