"Man sirds sāp, skatoties uz to nabaga bērniņu." Sociālo tīklu lietotāji pauž kārtējās bažas par Didrihsonu bērna veselību (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kamēr pretrunīgi vērtētā influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone, viesojoties raidījumā "Iečeko slavenību", runā par savu mātes instinktu, ko meklējusi vairākus mēnešus, tikmēr sociālo tīklu lietotāji pauž kārtējo sašutumu par Didrihsonu bērna Džeisona veselību. 

Raidījumā viņa runāja par mātes instinktu un to, ka ir bijis jāpaiet vairākiem mēnešiem, lai viņa to sajustu: "Man nebija ieslēdzies mātes instinkts, un es par to mazliet pārdzīvoju. Es ar prātu gan sapratu, ka ir mazais, ir jauni pienākumi, cita dzīve, ir jāpārslēdzas.

Laikam mātes instinkts man ieslēdzās vien tad, kad mazajam apritēja trīs mēneši.

Tad jau sāka pamainīties tā dzīve, es sāku satraukties, kāpēc tā un kāpēc šitā. Kāpēc? Jo tad, kad viņš ir maziņš, viņš jau neizrāda emocijas." 

Vaicāta, kādas bija sajūtas, kad pirmoreiz Elīna turēja rokās savu pirmdzimto, viņa teic: "Tiešām gribi dzirdēt? Mani noteikti kritizēs, bet es biju tik bezspēcīga, man tik ļoti nebija spēka, ka man bija pat bail viņu turēt rokās. Man likās - sekunde, un es nevarēšu viņu noturēt rokās. Es biju tik nomocīta, man bija tik smagi, man trīcēja rokas un kājas, es biju ļoti nomocīta dzemdībās."

Nu Dirdrihsonu dēlam Džeisonam jau ir seši mēneši. Pa šo laiku Didrihsoni ir saņēmuši sabiedrības nosodījumu vairākkārt, tāpat jaunie vecāki ir nonākuši sociālā dienesta redzeslokā.

Jau atkal soctīklu lietotāji pauž bažas par Džeisona veselību. Mikroblogošanas vietnē "Twitter" nonācis video, kur vecāki šķietami ar humoru pieiet tam, ka bērns vēlā vakara stundā neguļ.

Kāda soctīklu lietotāja raksta: "Kad bērns ir tik sasprindzis un burtiski trīcošs, ka "ar niķošanos par neko neļauj mums gulēt, mēs izvēlamies bļaustīties virsū, lēkāt apkārt un dauzīt labi skaļu troksni, lai viņš kārtīgi saprot, kā ir negulēt. Fonā vēl TV ieslēdzām, ja nu par maz visa kā"."

Pēc video parādīšanās "Twitter" sociālo tīklu lietotāji atkārtoti pauž bažas, sakot, ka bērnam ir nepieciešama fizioterapeita palīdzība.

 

"Apollo.lv" jau vēstīja, Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas izraisīja plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, un nu arī sociālā dienesta redzeslokā.

Lai gan sociālais dienests ieteica bērnu publiski nerādīt, Didrihsoni tomēr nav ar to mierā.

Plaši tika apspriesti viņas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī plašu rezonansi raisa viņas publiskotie video ar dēlu, par ko sociālo tīklu lietotāji aizvien pauž lielu sašutumu.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu