"Man ir pārāk liela ietekme." Didrihsone nāk klajā ar jaunām ziņām pēc viesošanās sociālajā dienestā (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Īsi pēc tam, kad plašu rezonansi sabiedrībā izraisīja pretrunīgi vērtētās influenceres un apģērbu tirgones Elīnas Didrihsones publiskotais video ar dēlu, viņa paziņoja, ka nonākusi sociālā dienesta redzeslokā. Nu viņa savā "Telegram" kanālā dalās ar aizkulisēm, viesojoties sociālajā dienestā.

Didrihsone šajā rītā saviem "Telegram" sekotājiem paziņoja, ka ar vīru dodas uz sociālo dienestu īsi pēc tam, kad saņēma ziņu, ka pret ģimeni uzrakstīti iesniegumi, kas apšauba vecāku prasmi aprūpēt mazuli.

"Mēs izstāstījām arī mūsu situāciju. Ierakstiet mūsu vārdu "Google" un jūs visu sapratīsiet, ka katru dienu iznāk kaut kas jauns, tas ir tāds mūsu liktenis," izsakās Didrihsone.

Iemesls, kāpēc Didrihsoni nonākuši sociālā dienesta redzeslokā, ir piecus mēnešus vecā dēla dēļ. "Mums jāvērš uzmanība, kā kopjam mazo," saka Didrihsone.

Viņa gan uzskata, ka tam nav pamatojuma, neskatoties uz to, ka pavisam nesen plašu rezonansi sabiedrībā izraisīja viņas publicētais video ar dēlu.

Viņa gan sevi attaisno, sakot, ka dēls ir profesionāļu uzraudzībā. "Pie mums nāk arī fizioterapeits, mūsu bērnu arī apskatīja, kādā attīstības līmenī viņš ir, un mazais attīstās pat ļoti, ļoti labi, daudzreiz straujāk. Viņa parādīja, kā mazo celt un guldīt."

Didrihsone ir apmierināta pēc vizītes sociālā dienestā, sakot, ka Didrihsoniem ir paveicies runāt ar adekvātiem cilvēkiem. Viņa neviļus atklāj, ka vizītes laikā saņēmusi ieteikumu - rādīt visu mazāk.

Didrihsone jautājusi, kā var sevi pasargāt, jo - lai gan, pēc viņas vārdiem sakot, dots padoms bērnu nerādīt, Didrihsoni tomēr vēlas to darīt. "Arī man interesē, kā aug citi bērni.

Darbiniece teica, tas pamatojums ir tāds, ka man ir pārāk liela ietekme.

Ir tādi, kas satraucas, ka mēs ar savu ietekmi varam rādīt ļoti sliktu piemēru, kā ir jāaudzina bērns.

Man vienkārši ir pārāk liela ietekme, pārāk daudz cilvēku seko līdzi."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Elīnas Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas izraisīja plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, un nu arī sociālā dienesta redzeslokā.

Nesen arī plaši tika apspriesti viņas kā autovadītājas paradumi, nesprādzējot drošības jostu, kā arī plašu rezonansi izraisīja viņas publiskotais video ar dēlu, par ko sociālo tīklu lietotāji pauda lielu sašutumu.

Pati Didrihsone gan nemēdz sevi attaisnot - ne par par to, ka vada auto, nepiesprādzējot drošības jostu, ne par publiskoto video ar dēlu, pēc kura sabiedrība pauda sašutumu. Viņa uzskata, ka viņai tiek pārmests bez pamatojuma.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone piedalījās arī Ainara Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu