UFC boss izteicies, kādu sodu būtu pelnījis par sievas iepļaukāšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deina Vaits
Deina Vaits Foto: AFP/SCANPIX

UFC prezidents Deina Vaits preses konferencē izteicies par potenciālo soda mēru, ko būtu pelnījis pēc sitienu apmaiņas ar savu sievu.

Jau ziņots, ka Vaits ar savu kundzi apmainījās sitieniem Vecgada vakara svinībās. Gan Deina, gan Anne pēcāk atzina, ka vakara gaitā pārlieku daudz lietojuši alkoholu.

Publiskajā telpā šis incidents līdz galam viennozīmīgi netiek vērtēts. Vairums Vaitu kritizē par rokas pacelšanu pret sievieti, kamēr citi atgādina, ka tieši UFC bosa kundze bija pirmā, kas sita. 

Pats Deina gan kategoriski norādīja, ka no apkārtējiem nav pelnījis aizstāvību.

"Kad runāju ar TMZ, es nekad neiedomājos, ka mani kāds aizstāvēs. Nevar būt attaisnojumu. Man šeit nav aizstāvības. Neaizstāviet mani. Visa kritika, ko saņēmu aizvadītajā nedēļā un turpināšu saņemt, ir 100% pelnīta," sacīja Vaits.

Vairums UFC cīkstoņu šajā jautājumā ir klusējuši. Daži, kā, piemēram, Šons O'Mailijs, UFC bosu aizstāvēja, bet vienīgais no plašāk pazīstamiem cīkstoņiem, kas Vaitu kritizēja, bija vieglā svara zvaigzne Dastins Porjē.

Tomēr pats Vaits atzīst, ka viņa organizācijas cīkstoņiem nevajadzētu izvairīties no viņa kritizēšanas: "Nevēlos, ka kāds no mūsu cīkstoņiem uzskatītu, ka viņam mani jāaizstāv."

Vaits arī izteicās par potenciālo sodu, ko būtu pelnījis: "Kādam vajadzētu būt sodam? Manis atstādināšana uz 30 dienām? Kā tas mani sāpinātu? Manis pazušana negatīvi ietekmētu tikai kompāniju, darbiniekus un cīkstoņus. Es varēju aiziet jau 2016. gadā."

"Man ir bijušas daudzas pārrunas, piemēram, ar ESPN. Neviens nav priecīgs. Neviens. Arī es ne. Bet notika tas, kas notika, un man ar to jāsadzīvo. Kāds ir mans sods? Šis ir mans sods - man ar šādu "birku" būs jāstaigā visu atlikušo dzīvi, lai arī cik gadi tie būtu," nobeigumā teica Vaits.

Deina Vaits par slavenās MMA organizācijas prezidentu kļuva 2001. gadā, kad viņš kopā ar bērnības draugiem Lorenco un Franku Fretitām iegādājās UFC.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu