"Satikties būtu ļoti jocīgi." Paula mazmeita Annamarija izsakās par savu bioloģisko tēvu Daini Porgantu (113)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Annamarija Paula ir maestro Raimonda Paula meitas Anetes un Daiņa Porganta atvase. Kā zināms, Annamarijai ar tēvu Daini nekad nav izveidojušās tēva un meitas attiecības, to Annamarija apstiprina arī sarunā ar izdevumu "Ieva".

Viņa ir atklāta, sakot, ka nekad ar tēvu nav bijušas meitas un tēta attiecības: "Pilnīgi nekādu – ne pagātnē, ne tagadnē. Nesen satiku tēta meitu, savu pusmāsu. Uzrakstīju viņai instagramā, piedāvāju satikties. Ļoti sirsnīga, smuka meitene. Man no tēta puses ir arī pusbrālis, bet vēl par mazu, lai viņu aicinātu tikties."

Vaicāta, ja tētis gribētu satikties, vai piekristu, viņa saka:

"Man pret viņu nav ne dusmu, ne naida, bet satikties būtu ļoti jocīgi. Ko mēs runātu?

Tētim ir viņa taisnība, manai mammai ir viņas taisnība – es negribu neko sliktu dzirdēt ne no viena, ne otra. Kā zināms, patiesība vienmēr ir kaut kur pa vidu."

Viņa turpina: "Tētis un mamma kādu brīdi patika viens otram, tāpēc rados es, un pēc tam viņi viens otram vairs nepatika. Tas ir normāli – tā notiek! Tētis pēc tam atrada citu sievieti, ar kuru jau ilgi ir kopā, mamma arī atrada citu vīrieti – viss kārtībā.

Mana ģimene ir Lana un opa, mamma un patēvs."

Kad Annamarija bijusi pavisam maza, mamma Rīgā iepazinusies ar skandināvu aviokompānijas "SAS" reģionālo menedžeri Mareku Pedersenu. Par viņu Annamarija izsakās sirsnīgi:

"Viņš mani uzaudzināja, vienmēr pret mani ir izturējies tieši tāpat kā pret savu īsto meitu, manu pusmāsu Moniku, un palīdzējis ļoti grūtos brīžos.

Patēvu saucu vārdā – par Mareku. Man ir sajūta, ka viņš vienmēr ir bijis, jo neatceros brīdi, kad Mareku satiku. Mums vienmēr bijusi ģimeniska atmosfēra, viņu tiešām uztveru kā tēti."

Arī Porgants nesen izteicās par abu attiecībām, atzīstot, ka kontakts ar meitu ir pazudis. "Neesam ne tikušies, ne redzējušies... Ko var darīt? Tā dzīvē notiek."

Vaicāts, vai vēlētos satikties ar vecāko meitu, Porgants teic: "Ir pagājis ļoti, ļoti daudz laika, tāpēc tas nav viegli apspriežams jautājums. Domāju, ka to rādīs laiks..."

Pilnu interviju ar Annamariju Paulu lasi žurnāla "Ieva" 4. janvāra numurā!

Komentāri (113)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu