VIDEO "Kas šāds ir pirmoreiz!" Ģimenei pēc atpūtas Bauskas baseinā pazūd peldkostīmu krāsa (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda ģimene pēc aktīvās atpūtas Bauskas peldbaseinā atskārtuši, ka peldkostīmiem izzudusi krāsa. Viņi nobažījušies par baseinā esošo hlora devu, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Video: TV3 raidījums "Bez tabu"

"Mēs brīnišķīgi pavadījām divas stundas, bet, esot baseinā, vīrs sūdzējās par kodīgu sajūtu acīs. Kad jau devāmies prom, viņš teica, ka pilnībā sabojātas peldbikses," stāsta Larisa, kura bažījas, vai hlors baseins ūdenī nav pārdozēts, un, ja tā, vai tas nekaitē veselībai.

"Kad atbraucām mājās un ņēmu ārā manu un meitas peldkostīmu, biju šokēta. Krāsa bija nogājusi pilnībā," saka sieviete. "It kā mēs būtu izmērcēti "Domestos"!"

"Vēlāk es un vīrs ļoti kasījāmies. Man ar vēderu nebija labi. Mēs ļoti bieži apmeklējam baseinus, tai skaitā dodamies uz SPA Igaunijā. Kas šāds ir pirmoreiz!" pieredzē dalās Larisa. 

Piecu gadu laikā šādas sūdzības līdz šim nav saņemtas, norādīja Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS), kuras paspārnē ir peldbaseins, direktore Biruta Grantiņa.

Maksimālā pieļaujamā hlora koncentrācija baseina ūdenī ir 1 mg uz 1 l ūdens, informēja Veselības inspekcijā (VI). VI gan nesteidza apgalvot, ka peldtērpu izbalēšana liecina par hlora pārdozēšanu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu