Nauris Brikmanis atklāj, kas noticis ar bāru "Dziļi violets"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: naurisbrikmanis/ Shutterstock

Rīdzinieki pamanījuši, ka nu jau ilgu laiku lustīgais bārs "Dziļi violets", kas tika atvērts pagājušajā vasarā, apmeklētājiem ir slēgts. Viens no bāra īpašniekiem mūziķis Nauris Brikmanis komentē situāciju.

"Šobrīd ieturam pauzi un bāra durvis vaļā veram tikai tad, kad tajā notiek kādi pasākumi vai draugu ballītes. Tā ir atpūtas vieta mums pašiem un draugiem," pagaidu dīkstāvi skaidro Brikmanis.

"Šajā vasarā tiks atklāta mūsu lielā, skaistā terase, notiks dažādi pasākumi, un bārs atkal būs atvērts visiem apmeklētājiem. Pēc vasaras sezonas skatīsimies, vai nākamziem tas darbosies pilnvērtīgi, vai arī tāpat kā tagad – kad bāra durvis vērsim tikai uz konkrētiem pasākumiem," teic Brikmanis.

Pērn Brikmanis atklāja, ka jau no jaunības bijis sapnis par savu restorānu. Vēlēšanās par savu krogu neviļus piepildījās - grupas biedrs Valters Osis viņam piedāvājis mesties iekšā biznesā un kopā dibināt bāru un restorānu "Dziļi violets". 

Brikmanis noliedz, ka mūziķi būtu atmetuši ar roku savai restorāna biznesa iecerei.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka mūziķis Nauris Brikmanis šajā sezonā pievienosies "Slavenības. Bez filtra" slavenību plejādei. Īpašā rubrikā slavenības Naurim dos iespēju ielūkoties tur, kur citiem ieeja liegta. Viņš arī uzzinās slavenību karstākos dzīves jaunumus.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 10. janvāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu