Svētdienas horoskops: 29. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: KMarsh/Shutterstock

Horoskopi svētdienai, 29. janvārim.

AUNS

Vajadzētu izgulēties, rāmi atpūsties, paslinkot. Nav nekur jātraucas un nevajag neko risināt! Lēnu garu un ar filozofisku pieeju. Zvaigznes sola patīkamu komunikāciju un atklātas sarunas ar tuviem cilvēkiem.

VĒRSIS

Vajag revīziju mājas saimniecībā. Izšķiro drēbes, traukus, sadzīves priekšmetus. Varbūt žēl šķirties? Varbūt doma, ka reiz noderēs? Diez vai... Labāk atdod labdarībai – kādam tās lietas tiešām vajadzīgas.

DVĪŅI

Ieklausies tuvo cilvēku padomos – noderēs. Turies tālāk no attiecību skaidrošanas, it īpaši ar maz pazīstamiem cilvēkiem. Vienalga kur: veikalā, kafejnīcā vai virtuālajā telpā.

VĒZIS

Piepildīta diena. Mājās jauka komunikācija, interesantas un sirsnīgas sarunas. Izejot sabiedrībā, iespējamas negaidītas tikšanās un negaidīti pārsteigumi.

LAUVA

Ir iespēja atjaunot attiecības, kas iepriekš pārtrūkušas atšķirīgu uzskatu vai nenozīmīgu, sadzīvisku strīdiņu dēļ. Neatkārto vecās kļūdas un izdari secinājumus.

JAUNAVA

Esi gatavs pārmaiņām, kas jau ir tuvu, tikai labāk nevajadzētu riskēt ar spontāniem lēmumiem. Ir arī vērts būt iecietīgākam un izrunāties ar draugiem un tuviem cilvēkiem.

SVARI

Privātajā dzīvē varbūt viss nenotiks tā, kā tu vēlies, bet tad ir jāizrunājas – ko gaidi no attiecībām un ko mīļotais cilvēks sagaida no tevis. Kādam var aktualizēties pedagoģiskie jautājumi.

SKORPIONS

Garastāvoklis un labsajūta lielā mērā atkarīga no tā, ar kādiem cilvēkiem tu sazināsies. Vēlami kontakti, kuros dominē labvēlīga un optimistiska attieksme. Nerisini strīdīgus jautājumus.

STRĒLNIEKS

Paļaujies uz mīļoto cilvēku, viņš nepievils. Ja ir viedokļu atšķirība, tad labāk vienkārši piekrist un necensties par katru cenu pierādīt savu taisnību. Miers svarīgāks par visu.

MEŽĀZIS

Saistībā ar jauniem notikumiem vai negaidītu informāciju tu vari krasi mainīt savu neseno viedokli par kādu jautājumu. Sazinies ar cilvēkiem, kurus tas skar un izrunājies.

ŪDENSVĪRS

Ja šobrīd esi viens, tad padomā – kāpēc? Atver sirdi mīlestībai un kāda skatiena uguntiņa var aizdegt kaislību liesmu. Ģimenes cilvēkiem aktīva rosība mājās. Iespējams, pieteiksies ciemiņi.

ZIVIS

Ļoti radošs noskaņojums. Atradīsi jaunu virzienu, kurā izpausties. Kāds izvēlēsies tīmeklī hobiju kursus, kāds izlems vairāk uzmanības veltīt mājokļa izdaiļošanai: ar pašdarinātiem interjera priekšmetiem vai rokdarbiem. Prieks pašam un mājiniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu