Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kurām šomēnes spīdēs veiksme naudas lietās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zivica Kerkez/Shutterstock

2023. gada februāris kopumā ir labvēlīgs mēnesis daudzām svarīgām lietām un saistībām. Runājot par finansēm, šajā mēnesī īpaši veiksies trīs Zodiaka zīmju pārstāvjiem. 

DVĪŅI

Sabiedriskie Dvīņi februārī būs uzvarošā pozīcijā. Būs jāliek lietā runas dāvanas, tas palīdzēs pārliecinoši aizstāvēt savas pozīcijas jebkurās sarunās un viegli sasniegt, ko vēlas. Viņiem veiksies oficiālās tikšanās, piesakoties darbā vai risinot sarunas par algas pielikumu.

Dvīņiem, kuriem ir savs bizness, februāris būs labs mēnesis. Ienākumi nemitīgi augs, un līdz mēneša beigām viņi varēs sajust sava finansiālā stāvokļa stabilitāti un būtiski tiks palielinātas iespējas.

JAUNAVA

Jaunavas zīmē dzimušo cilvēku racionālais pragmatisms februārī nesīs veiksmi. Viņi sekos savām interesēm un attīstīsies profesionāli. Tas ļaus veikt veiksmīgus finanšu darījumus un būtiski palielināt ienākumus.

Februāris visveiksmīgākais būs tiem šīs zīmes pārstāvjiem, kuri nodarbojas ar pārdošanu, akciju iegādi, biržu tirdzniecību un valūtas maiņu. Ziemas pēdējā mēnesī daudzas Jaunavas varēs atļauties dārgus pirkumus, par kuriem jau sen ir sapņojuši. Viņi varēs arī labi atpūsties vai dodoties pat tālā ceļojumā.

ŪDENSVĪRS

2023. gada februāris ir labvēlīgs mēnesis radošajiem, aktīvajiem un drosmīgajiem ideju iedvesmotiem Ūdensvīriem. Viņiem veiksies viss, ko viņi plānojuši, veiksme burtiski nonāks viņu rokās. Daudzi šīs zīmes pārstāvji atklās jaunus veidus, kā sasniegt savus mērķus. Pavērsies arī lielas izredzes biznesā.

Šis ir labvēlīgs laiks Ūdensvīriem, kuri plāno atvērt savu biznesu, sākt komerciālu projektu vai gūt peļņu no radošiem hobijiem. Īpašu talantu apveltītie Ūdensvīri nonāks spēcīgās finanšu plūsmās, jutīsies kā zivs ūdenī. Veiksme viņiem uzsmaidīs ik uz soļa, veiksmīgi izdosies arī tālāki braucieni: komandējumi, tikšanās ar partneriem un biznesa sarunas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu