Tenisa zvaigzne Kiris atzīstas savas draudzenes fiziskā aizskaršanā, bet netiek sodīts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Niks Kiris
Niks Kiris Foto: AP/Scanpix

Austrālijas pirmā rakete Niks Kiris piektdien Austrālijā stājās tiesas priekšā par savas bijušās draudzenes fizisku aizskaršanu un atzina savu vainu, taču netika par to notiesāts, nesaņemot sodu.

Kiris, kurš šobrīd ATP rangā ierindojas 20.pozīcijā, 2021.gada janvārī strīda laikā spēcīgi pagrūdis savu tā laika draudzeni Kjaru Pasari, kura tad nokritusi, un pats tenisists notikušajā atzina savu vainu, taču tiesnese Džeina Kempbela lēma, ka notikušais nav vērtējams kā nopietns uzbrukums, par kuru tenisists varētu tikt notiesāts.

"Cienu šodienas spriedumu un esmu pateicīgs tiesai par apsūdzību noraidīšanu bez notiesāšanas," teikts tenisista paziņojumā. "Reaģēju uz sarežģītu situāciju veidā, kuru ļoti nožēloju."

Tenisists paziņojumā arī izcēlis, ka tobrīd viņa mentālā veselība nav bijusi labākajā stāvoklī, kas arī novedis pie attiecīgās uzvedības.

27 gadus vecais Kiris nepiedalījās šīs sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā ceļgala savainojuma dēļ un nesen viņam tika veikta arī operācija, tāpēc tiesā tenisistam nācās ierasties ar kruķiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu