Mairis Briedis devies uz Ukrainu un ziedojis bērniem elektroģeneratoru (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis Ukrainā.
Mairis Briedis Ukrainā. Foto: @mairisbriedis/Instagram.com

Latvijas bokseris Mairis Briedis devies uz Ukrainu un dāvinājis bērniem elektroģeneratoru. Briedis sociālajā tīklā "Instagram" publicējis bildi ar Kijivas mēru Vitāliju Kļičko. 

Briedis sociālajā tīklā "Instagram" publicējis attēlu kopā ar Kijivas mēru un bijušo bokseri Vitāliju Kļičko, norādot, ka elektroģenerators ziedots Kijivas bērnu sporta skolai. Tajā trenējas 320 bērnu. 

"Lai bērniem ir silti un gaiši," raksta Briedis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis)

Mairis Briedis ir bijušais pasaules čempions boksā un viens no politiskās partijas "Saskaņa" deputāta amata kandidātiem 14. Saeimas vēlēšanās. 

Tomēr iepriekš Briedis pauda nostāju, ka nevajadzētu nojaukt padomju pieminekli Pārdaugavā. 

Briedis, kurš jau iepriekš tiešsaistē izpelnījās kritiku par saviem izteikumiem karastāvokļa jautājumā, vēlreiz pielēja "eļļu ugunij" ar komentāriem par Uzvaras parkā esošā pieminekļa demontāžu.

"Uzskatu, ka šobrīd tas piemineklis nav jāaiztiek. Kāpēc? Pirmais iemesls - aizies atkal miljoni, kuru mums nav. Otrais - vēl vairāk tiks sašķelta mūsu sabiedrība. Es skatos no diplomātiskās puses. Un trešais - mēs sadusmosim jau tā agresīvo kaimiņu. Tas mums vispār nav vajadzīgs. Kad tas viss [karš] nomierināsies, tad diplomātiskā ceļā var runāt, kas un kā," sacīja Briedis.

"Es tā darītu šajā situācijā. Es neapdraudētu Latvijas drošību," piebilda bokseris.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu