"Mēs bijām nolēmuši arī šķirties." Ilona Balode atklāti par Ūdra sānsoli (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilona Balode.
Ilona Balode. Foto: TVNET/Jānis Škapars

Nupat izdotajā Ilonas Balodes grāmatā "Ielu muzikantu piezīmes", kas tiek pieteikta kā ļoti atklāta lasāmviela, viņa stāsta ne tikai par dzīvi pēc Rolanda Ūdra liktenīgā negadījuma, bet arī laiku pirms tam. Un viens no tādiem sāpīgiem dzīves momentiem ir laiks, kad viņa nebija vienīgā sieviete Ūdra dzīvē. 

Ilonas grāmatā ir nodaļa "Smaganes murgs". Tajā viņa apraksta Ūdrīša sānsoli, un segvārds Smagane dots sievietei, ar kuru tas noticis. Tā bijusi dāma, ar kuru Ūdrītis bija plānojis piedalīties Eirovīzijā.

"Mēs arī bijām nolēmuši šķirties. Biju pārliecināta, ka nespēšu ar viņu vairs būt kopā. Nevarēju nekur rast mierinājumu. Es psihoju un ārdījos, bet ārdīšanās nenotika ierastajā niknuma formā.

Par visu vairāk man gribējās, lai Ūdrim sāpētu tāpat kā man," grāmatā atklāta ir Ilona.

Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" viņa atzīst – rakstīšana par šo notikumu palīdzējusi analizēt un saprast pašai sevi. "Man bija svarīgi aprakstīt šos sāpīgos mirkļus, es sekoju savai iekšējai izjūtai. Ne vienmēr bija patīkami atkal ienirt šajās atmiņās, tomēr kaut kāds iekšējais dzinulis spieda to izlikt uz papīra," teic viņa. "Šis periods nu ir izķidāts un atstāts tur. Ja taps vēl trešā autobiogrāfiskā grāmata, tā jau būs pavisam par citu laiku," teic viņa.

Savukārt sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" Ilona runāja par šī brīža attiecībām ar Ūdri. Ir pagājuši jau septiņi gadi kopš liktenīgā negadījuma, kurā traģiskā ceļu satiksmes negadījumā smagi cieta mūziķis Rolands Ūdris. Un tieši Ilona ar Rolandu ir kopā ik dienas. Par šo izvēli viņai nācies dzirdēt daudz, bet visvairāk par to, ka Ilona it kā ziedo savu dzīvi Ūdrim.

Vaicāta, vai šim apgalvojumam piekrīt, Ilona teic: "Nu nē, bet ļoti daudzi cilvēki man ir rakstījuši. Interesantākais, ka tieši sievietes: "Nu taču nevar šitā savu dzīvi pamest novārtā!" Un kas tikai man nav ieteikts - "Vismaz atrodi sev mīļāko, kamēr tu vēl esi jauna!"; "Kā tad tu sevi šitā noroc?"; "Liec to Ūdri pansionātā..."

Es šo esmu atklausījusies pa šiem gadiem. Bet tā ir mana izvēle. Neviens mani nespiež to darīt. Es jebkurā mirklī varētu Ūdri ielikt pansionātā, ja es to gribētu."

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu