Joprojām tiek dzēsts ugunsgrēks "Edge Autonomy" bezpilota lidaparātu ražošanas ēkā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsgrēks "Edge Autonomy" bezpilota lidaparātu ražošanas ēkā.
Ugunsgrēks "Edge Autonomy" bezpilota lidaparātu ražošanas ēkā. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdienas, 8. janvāra, rītā Mārupes novadā joprojām tiek dzēsts ugunsgrēks "Edge Autonomy" bezpilota lidaparātu ražošanas ēkā.

Dienests uz notikuma vietu saņēma izsaukumu otrdien ap plkst. 15.

Foto: Ugunsgrēks "Edge Autonomy" bezpilota lidaparātu ražošanas ēkā

Īsi pēc plkst. 19 ugunsdzēsēji ierobežoja liesmu izplatīšanos, bet konstrukciju jaukšanas un liešanas darbi vēl turpinās arī trešdienas rītā, vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kopumā divstāvu ražošanas ēka dega 600 kvadrātmetru platībā, bet blakus novietotā produkcija - 20 kvadrātmetru platībā. Karstuma ietekmē tikušas bojātas trīs automašīnas.

Saskaņā ar mediķu sniegto informāciju, slimnīcā nogādāti divi ugunsgrēkā cietušie, bet vienam palīdzība sniegta uz vietas.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 40 izsaukumus - 17 uz ugunsgrēku dzēšanu, 12 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

Otrdienas vakarā VUGD saņēma izsaukumu uz Rīgas ielu Gulbenē, kur četrstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā dzīvoklī dega sadzīves mantas un gulta. Pirms VUGD ierašanās no degošā dzīvokļa evakuējās viens cilvēks, bet ugunsdzēsēji no ēkas evakuēja vēl 11 cilvēkus.

Dārziņu ielā Rīgā ugunsdzēsēji glābēji no grāvja izcēla bojāgājušo un nodeva viņu Valsts policijas darbiniekiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu