FOTO un VIDEO Sieviete Liepājā saduras ar pašvaldības policijas auto. Cietusī nogādāta slimnīcā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Avārija Liepājā.
Avārija Liepājā. Foto: liepajniekiem.lv

Liepājā notikusi sadursme starp kādas sievietes vadītu auto "Honda Civic" un Liepājas pašvaldības policijas auto. Sieviete guva traumas, norāda Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Trešdien ap plkst. 12 Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Liepājā, Ganību un Salmu ielu krustojumā ir noticis ceļu satiksmes negadījums - sadursme starp automašīnu "Honda Civic" un Liepājas pašvaldības policijas auto "Volkswagen Caddy".

Foto un video: Avārija Liepājā starp sievietes vadītu auto "Honda Civic" un Liepājas pašvaldības policijas auto

Foto: liepajniekiem.lv

Negadījumā cieta automašīnas "Honda Civic" vadītāja, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Foto: liepajniekiem.lv

Valsts policijā par notikušo ir sākts administratīvā pārkāpuma process un tiek skaidroti precīzi negadījuma iemesli. Policija vēl turpina darbu notikuma vietā.

Kā pastāstīja Liepājas pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Kaspars Vārpiņš, pašvaldības policijas darbinieks bija ceļā uz izsaukumu ar operatīvo dienesta transportlīdzekli, kuram bija ieslēgts gaismas un skaņas signāls, kad notikusi sadursmes ar automašīnu "Honda Civic".

Foto: liepajniekiem.lv

Vārpiņš apliecināja, ka darbinieks nav bijis alkohola reibumā, kā arī vēlēja ātru izveseļošanos negadījumā cietušajai vadītājai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu