Ceturtdien Rīgā saskrējās trīs automašīnas. Viens cilvēks miris (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: saravuth/shutterstock

Ceturtdien, 16. februārī, Latvijā tika reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi. Viens cilvēks zaudēja dzīvību, savukārt 12 cilvēki cietuši, norāda Valsts policija.

Ceturtdien no rīta ap plkst. 8 Rīgā, Pērnavas ielā, saskrējās trīs vieglās automašīnas - "Saab", "Škoda Octavia" un "Audi A6".

Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja automašīnas "Saab" vadītājs.

Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Ceturtdien seši cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, pa diviem - Latgalē un Kurzemē, bet pa vienam - Zemgalē un Vidzemē. Viens no cietušajiem bija gājējs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi sešus autovadītājus: trīs - Rīgas reģionā, bet pa vienam - Latgalē, Kurzemē un Zemgalē. Vidzemē aizturēts vadītājs, kas bija narkotiku reibumā. Visi septiņi aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēts 181 protokols: Rīgas reģionā sodīti 42 autovadītāji, Vidzemē - 53, Zemgalē - 39, Kurzemē - 27, bet Latgalē - 20 autovadītāji. Astoņi vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 485 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu