Vēlreiz - kā toreiz. Ansis Klintsons atklāj īpaši romantisku stāstu, ko ar sievu dara katru gadu februārī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ansis Klintstons/ Facebook

Mūziķis un raidījumu vadītājs Ansis Klintsons šova "Stila patruļa" ietvaros dalījās kādā īpaši intīmā un īpašā stāsta par attiecībām ar sievu Montu. Februāris abiem ir nozīmīgs, jo ir viens īpašs februāra datums, kad abi gluži vai "ceļo laikā".

9. februārī viņi svin pirmā randiņa jubileju. Pirmā satikšanās esot notikusi pie Laimas pulksteņa.

Ansis kopā ar sievu Montu kopā ir jau astoņpadsmit gadus, un savu pirmo randiņu atceras tā, it kā tas būtu noticis vakar. Viņiem esot tradīcija katru gadu 9. februārī tikties pie pulksteņa, kur Ansis savu dāmu sagaida ar ziediem. Vienalga, kādi laikapstākļi, tā ir tradīcija, kuru veicam katru gadu. Pāris iesmejot saka, ka ar šo tradīciju viņi Valentīndienu sāk svinēt ātrāk.

Mīlestības nedēļā pāris nonāca "Stila patruļas" policistu redzeslokā. Viņiem tika dota iespēja piedalīties šovā, lai sagatavotos randiņam, un viņu stilists bija Kašers. Atbildot uz jautājumu, kā tad pāris parasti izskatās un ko velk uz randiņu, Ansis atzīst: "Parasti jau februārī ir auksts, un mētelis ir tieši tas, kas vajadzīgs."

Monta piemin, ka šajā dienā vislabāk izvēlas doties uz kino, tāpēc ērtums ir svarīgs faktors. Kā pāris izskatīsies pēc pārvērtībām? Vai Ansim sievas pārvērtības patiks? 

Vairāk skaties video 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu