VIDEO Bekhemu dēls nonāk viedokļu krustugunīs dārgo trifeļu dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Deivida un Viktorijas Bekhemu dēls Bruklins Bekhems ir pazīstams ar saviem kulinārijas video, kurus publicē sociālajos tīklos. Viņš ne pirmo reizi saņem nosodījumu, un šoreiz tas noticis dārgo trifeļu dēļ.

Šoreiz uzmanības lokā nonācis video, kurā viņš gatavo pastu, bagātīgi to papildinot ar trifelēm, ziņo portāls "Mashed". Pie ieraksta pievienots šāds vēstījums: "Manā virtuvē nevar būt pārāk daudz trifeļu."

Skaidrībai: trifeles ir sēnes, kuras atzītas par delikatesi un ir ļoti dārgas. Puskilograms šo sēņu var maksāt no 300 līdz 800 ASV dolāriem.

Komentētāji nevilcinājās norādīt, ka viņš ir privileģētā stāvoklī ar iespēju vispār šādu produktu savā ēdienkartē izmantot, nemaz nerunājot par lielo apjomu.

"LOL, daudzi no mums cīnās, lai samaksātu gāzes un elektrības rēķinus, lai vispār varētu ko pagatavot, nemaz nerunājot par trifeļu izmantošanu. Bruklin, ieskaties reālajā pasaulē," komentēja kāds aizvainots lietotājs. Kāds cits savukārt, zinot, cik turīgi ir Bruklina vecāki, vaicāja: "Ko vispār šis puisis dara, lai nopelnītu? Nopietni!"

Bet bija arī daži komentāri, kas aizstāvēja Bruklinu: "Daži komentāri ir kā no citas pasaules. Es arī nevaru atļauties iegādāties trifeles, bet es izbaudīju video redzēto, un man ir vienalga, kurš un kā tās ir nopircis."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu