VIDEO ⟩ "Dalījos tikai ar krūštura reklāmu." Iedzīvotāja pārsteigta par bloķēšanu "Facebook" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jirapong Manustrong/Shutterstock

Jūrmalas iedzīvotāja Irēna jau astoņus gadus aktīvi izmanto sociālo tīklu vietni "Facebook", februāra sākumā sieviete dalījusies ar kāda krūštura reklāmu, taču tas beidzies ar liegumu izmantot vietni, vēsta raidījums "Bez tabu".

Noskaidrots, ka Irēna "Facebook" ne vienu reizi vien nokļuvusi administrācijas redzeslokā, kā rezultātā noteiktu laiku pavadījusi portāla virtuālajā cietumā. 

"Uzskatu, ka tas ir cilvēktiesību pārkāpums. Ieteicu elastīgu krūšturi, kas man tiešām patika. Pēc kāda laika savā profilā redzēju paziņojumu, ka tas neatbilst komūnas noteikumiem. Bija poga, lai varētu apstrīdēt.

Uzspiedu, tajā brīdī uzreiz pazuda "Facebook". Tā mani bloķēja. Tas ir diskriminējoši, nekaunīgi. Tā tiek tvarstīti pensionāri. Labāk būtu sekojuši līdzi, kāds saturs tiek publicēts," stāsta Irēna. 

Digitālā mārketinga speciālists Arturs Mednis skaidro: "Ja vienreiz esat bijuši tā saucamajā "Facebook" cietumā, iespēja tur nokļūt atkal ir daudz lielāka. Lietotājs nonācis "melnajā sarakstā", tādēļ daudz ātrāk var nonākt "cietumā". Konts var tikt arī neatgriezeniski bloķēts."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu