Lietuvas policija pazudušu vīrieti atrod apraktu kādas mājas pagalmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Krasula/Shutterstock

21. februārī Lietuvas pilsētas Mažeiķu iedzīvotājs vērsās policijas iecirknī, uztraucoties par savu 44 gadus veco brāli, ar kuru pēdējo reizi satikās 19. februārī. Taču kopš tās dienas iedzīvotājs ar brāli nevarēja sazināties un nekur nevarēja atrast, vēsta Lietuvas medijs "15min.lt".

Kāda sieviete sniegusi liecību, stāstot, ka viņas mājās pirms pāris dienām viesojies bezvēsts pazudušais vīrietis un pēc tam devies pie kāda drauga, pēc kā solījis doties pie mammas.

Taču māte tajā dienā savu dēlu tā arī nesatika. Tuvinieki sāka bezvēsts pazudušo vīrieti meklēt, zvanot viņa draugiem.

Tuvinieki aprunājās arī ar 31 gadu veco draugu, pie kura pazudušais vīrietis devās 19. februārī. Draugs apstiprināja, ka 19. februārī satikās ar pazudušo vīrieti, kopā esot iedzēruši alu, bet viņš ātri devās prom.

No policijas apkopotās informācijas noskaidrojās, ka pazudušais vīrietis tomēr neaizgāja no sava 31 gadu vecā drauga mājām. Dzerot alu, starp vīriešiem izcēlās konflikts, kura laikā abi sākuši kauties.

Sitieni izrādījās liktenīgi. Lai atbrīvotos no līķa, noziedznieks to apglabāja mājas pagalmā. 23. februārī tika aizturēti divi aizdomās turamie, kuriem izvirzītas apsūdzības par 44 gadus veca Mažeiķu iedzīvotāja slepkavību.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu