"Spezia" Itālijas A sērijas maču noslēdz neizšķirti, Krollim paliekot uz rezervistu soliņa,

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raimonds Krollis
Raimonds Krollis Foto: Jānis Līgats

Itālijas klubs "Spezia", Latvijas futbolistam Raimondam Krollim paliekot uz rezervistu soliņa, svētdien Itālijas A sērijas mačā spēlēja neizšķirti.

"Spezia" 24.kārtas duelī izbraukumā ar rezultātu 2:2 (1:1) spēlēja neizšķirti pret "Udinese" vienību.

Spēcijas klubs izvirzījās vadībā jau sestajā minūtē, kad pretinieku vārtos bumbu raidīja M'Bala Nzola, bet 22.minūtē rezultātu izlīdzināja Beto.

Otrajā puslaikā pēc desmit spēlētām minūtēm "Spezia" vārtsargu pārspēja Roberto Pereira, kas ļāva vadību pārņemt "Udinese" vienībai. Viesiem vajadzēja tikai sešas minūtes, lai rezultāts atkal būtu neizšķirts, otros vārtus šajā mačā gūstot Nzolam.

Krollis Spēcijas kluba rindas papildināja janvārī un jau pirmajā mačā bija spēles pieteikumā, taču savu debiju, kļūstot par pirmo Latvijas futbolistu, kurš devies laukumā Itālijas A sērijā, viņš piedzīvoja 5.februārī, kad mačā pret "Napoli" 76.minūtē devās uz maiņu.

Spēcijas komanda ar 20 punktiem 24 spēlēs ieņem 17.vietu 20 klubu konkurencē un sezonas otrajā pusē tai jācīnās par vietas saglabāšanu A sērijā. Savukārt "Udinese" ar 31 punktu tikpat mačos ierindojas desmitajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu