VIDEO Rīgas centrā uz palodzes sēdējis cilvēks un, iespējams, apdraudējis savu dzīvību. Dienesti apdraudējumu novērsuši

Ziņa papildināta
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krišjāņa Barona ielā Rīgā pirmdien, 27. februārī, ap pusdienlaiku kāds cilvēks apsēdies uz ceturtā stāva palodzes un nekāpj lejā. Cenšoties viņam palīdzēt, iesaistīti operatīvie dienesti, noskaidroja portāls "Apollo.lv".

Kā informē Valsts policijā (VP), iespējamais apdraudējums neilgi pirms plkst. 19 ticis novērsts. 

"Pateicoties VP ciešai sadarbībai ar Valsts ugunsdzēsības glābšanas dienestu (VUGD) un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu (NMPD), situācija veiksmīgi tika atrisināta. 

Ar vīrieti tika veiktas pārrunas, kā rezultātā viņš no daudzdzīvokļu mājas palodzes, kur bija pirms tam atradies, piekrita uzkāpt uz VUGD platformas. 

Jāpiemin, ka vīrietis bija uzvedies agresīvi un atradās alkohola reibumā. Pēc notikušā viņš tika nogādāts ārstniecības iestādē," informē policijā.

"Apollo.lv" aculiecinieks atsūtīja vairākus video, kuros redzams, kā operatīvie dienesti darbojas notikuma vietā. Vienā video redzams, kā vairāki speciālisti cenšas iekļūt ēkā pa jumtu.

Kā "Apollo.lv" noskaidroja VP, plkst. 15.08 tika saņemts izsaukums uz Barona ielu saistībā ar to, ka, iespējams, kāda persona sevi apdraud.

VUGD norādīja, ka plkst. 15.02 saņemts izsaukums uz Barona ielu, kur piecstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva logā sēž cilvēks.

Notikuma vietā šobrīd strādā VP, VUGD un NMPD. Iesaistītie dienesti mēģināja veikt pārrunas ar cilvēku.

Kā "Apollo.lv" norādīja aculiecinieks, notikuma vietā bija arī VP Pretterorisma vienības "Omega". 

Video: Operatīvie dienesti izsaukuma vietā Barona ielā 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu