VIDEO Zināma jauna informācija par situāciju Rīgas centrā, kur vīrietis sēdēja uz ceturtā stāva palodzes un ilgstoši atteicās kāpt lejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vīrietis, kurš pirmdien bija uzsēdies uz ceturtā stāva palodzes Rīgas centra daudzstāvu ēkā, pēc vairākām stundām piekritis uzkāpt uz  Valsts ugunsdzēsības glābšanas dienesta (VUGD) platformas, portāls "Apollo.lv" noskaidroja Valsts policijā (VP). 

Krišjāņa Barona ielā Rīgā pirmdien, 27. februārī, ap pusdienlaiku kāds cilvēks bija apsēdies uz ceturtā stāva palodzes un nekāpa lejā. Cenšoties viņam palīdzēt, tika iesaistīti operatīvie dienesti. 

Kā informēja Valsts policijā, iespējamais apdraudējums neilgi pirms plkst. 19 ticis novērsts. 

"Pateicoties VP ciešai sadarbībai ar VUGD un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu (NMPD), situācija veiksmīgi tika atrisināta. 

Ar vīrieti tika veiktas pārrunas, kā rezultātā viņš no daudzdzīvokļu mājas palodzes, kur bija pirms tam atradies, piekrita uzkāpt uz VUGD platformas. 

Jāpiemin, ka vīrietis bija uzvedies agresīvi un atradās alkohola reibumā. Pēc notikušā viņš tika nogādāts ārstniecības iestādē," informē policija.

"Apollo.lv" aculiecinieks atsūtīja vairākus video, kuros redzams, kā operatīvie dienesti darbojas notikuma vietā. Vienā video redzams, kā vairāki speciālisti cenšas iekļūt ēkā pa jumtu.

Video: Operatīvie dienesti izsaukuma vietā Barona ielā

Kā "Apollo.lv" noskaidroja VP, plkst. 15.08 tika saņemts izsaukums uz Barona ielu saistībā ar to, ka, iespējams, kāda persona sevi apdraud.

VUGD norādīja, ka plkst. 15.02 saņemts izsaukums uz Barona ielu, kur piecstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva logā sēž cilvēks.

Notikuma vietā šobrīd strādā VP, VUGD un NMPD. Iesaistītie dienesti mēģināja veikt pārrunas ar cilvēku.

Kā "Apollo.lv" norādīja aculiecinieks, notikuma vietā bija arī VP Pretterorisma vienības "Omega". 

Video: Operatīvie dienesti izsaukuma vietā Barona ielā 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu