Krievijā deputāts klausījies Putina runu ar makaroniem uz ausīm. Viņš stāsies tiesas priekšā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vladimirs Putins.
Vladimirs Putins. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijas Samaras apgabala domes deputātam Mihailam Abdaļkinam būs jāstājas tiesas priekšā par internetā izplatītu video, kurā viņš klausās Krievijas prezidenta Vladimira Putina runu ar makaroniem uz ausīm.

Pret Komunistiskās partijas deputātu sastādīts administratīvais protokols saskaņā ar likuma pantu par armijas diskreditāciju, liecina Novokuibiševskas pilsētas tiesas materiāli.

Tiesas sēde šajā lieta paredzēta 7. martā.

Abdaļkins 2.martā savā kontā sociālajā tīklā "VKontakte" paziņoja, ka lieta saistīta ar makaronu video, un solīja pierādīt savu nevainību.

Deputāts pats publicēja video savās personīgajās lapās sociālajos tīklos, norādot, ka Putina runu Federālajā sapulcē noskatījies pēc Komunistiskās partijas frakcijas vadības lūguma.

"Pilnībā atbalstu, pilnībā piekrītu, izcils sniegums. Pēdējo 23 gadu laikā neko tādu neesmu dzirdējis. Patīkami pārsteigts," komentāra pie video norādīja Abdaļkins.

Samaras apgabala dome ir izteikusi Abdaļkinam "publisku neuzticību", un deputāti ierosināja viņu izslēgt no partijas, kā arī lūdza tiesībsargājošās iestādes un prokuratūru sniegt juridisku vērtējumu par viņa rīcību. 1.martā Abdaļkins tika izsaukts uz policiju.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu