"Ķēmi tādi!" Magone Liedeskalna Anglijas lidostā piesaista drošības dienesta darbinieku uzmanību (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovā "Slavenības. Bez filtra" jau labu laiku varēja sekot līdzi Magones Liedeskalnas piedzīvojumiem Anglijā. Nu ceļojums ir galā, un tas noslēdzas ar vēl kādu starpgadījumu - dodoties cauri lidostas drošības pārbaudēm, Magone savas somas satura dēļ piesaistījusi darbinieku uzmanību.

Šova epizodē tiek rādīts, kā Magone ar draudzeni Daci un bērniem nonākusi lidostā, lai dotos atpakaļ uz Latviju. Noguruši un samiegojušies visi dodas cauri lidostas drošības pārbaudēm. Šķiet, Magone jau nebūtu Magone, ja nepiesaistītu lidostas darbinieku uzmanību ar savas somas saturu.

Magone draudzenei Dacei stāstīja, ka, ejot cauri lidostas drošības pārbaudēm, kā ierasts, sekojusi norādēm, šķidrumus liekot tiem paredzētajā vietā. Magonei esot atņemta kafija, piena kokteilis un pat zobupasta.

Viņa aizkadrā minēja, ka zobupasta esot nodota tālākai pārbaudei, par ko Magone ir izbrīnīta. "Sorry, nu ko, miegs nāk, ko jūs gribat, sasodīts! Ķēmi tādi, jūs diennakti būtu negulējuši, redzētu, kā būtu. Nu neko, kafiju vismaz varēja atdot izdzert, vēl uz inspekciju aizsūtīja manu zobupastas pilīti, vai neesot narkotikas sabāztas iekšā. Ai, tak nekas!"

Arī Dace tikusi kārtīgi pārbaudīta.

Pārrunājot ceļojumu, dāmas ir vienisprātis, ka šāds brauciens cilvēkus visnotaļ pārbauda. Pēdējā vakara abas sastrīdējušās, un abas smejoties teic, ka tagad varēs viena no otras atpūsties. Nonākot Latvijā, Dace Magonei sola, ka, neskatoties uz nervu pārbaudi, viņa arī nākotnē gatava Magonei izpalīdzēt. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magone ar draudzeni Daci un bērniem bija devusies uz Angliju, lai apciemotu draugus.

Anglijā viņa gan priecājās, gan asaras lēja. Viens no spilgtākajiem momentiem bija iepazīšanās ar kādu noslēpumainu vīrieti. Abi pat kopīgi pavakariņoja, taču vakara noslēgumā vīrietis Magoni piemānīja.

Vairāk par to lasiet zemāk.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu