FOTO ⟩ "Brauc uz ASV apskauties ar krieviem." Ukrainas boksa zvaigzne Lomačenko fotografējies kopā ar Kadirova atbalstītāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vasīlijs Lomačenko
Vasīlijs Lomačenko Foto: AP/Scanpix

Ukraiņu bokseris Vasīlijs Lomačenko jau kārtējo reizi plašāku uzmanību izpelnījies ne to labāko iemeslu dēļ.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Lasvegasā norisinājās "UFC 285" cīņu šovs, kura galvenajā cīņā smagā svara čempiona jostu izcīnīja leģendārais Džons Džounss.

Ilgi gaidīto cīņu vakaru klātienē vēroja daudzas slavenības, tai skaitā UFC cīkstoņi Jiri Prohazka, Konors Makgregors, Brendons Moreno un citi.

Skatītāju vidū bija arī ukraiņu bokseris Vasīlijs Lomačenko, kurš gatavojas savai gaidāmajai titulcīņai pret amerikāni Devinu Heiniju.

Ukraiņu aktīvists Sergejs Sterņenko savā "Twitter" kontā vērsa uzmanību uz faktu, ka Lomačenko starp cīņām draudzīgi fotografējies kopā ar labi zināmu Čečenijas vadoņa un Vladimira Putina drauga Ramzana Kadirova atbalstītāju Islamu Mahačevu.

"Kamēr mēs šeit karojam, Vasīlijs Lomačenko brauc uz ASV apskauties ar krieviem un izklaidēties," rakstīja Sterņenko.

Šī nav pirmā reize, kad Lomačenko izpelnījies kritiku par visai prokrievisku nostāju. Pērnā gada maijā bokseris nonāca kritikas krustugunīs pēc tam, kad viņš savā "Instagram" kontā ievietoja ierakstu, kurā atzīmē 9. maiju, kas Krievijā pazīstama kā Uzvaras diena.

Lomačenko savas profesionālās karjeras laikā ir izcīnījis 17 uzvaras 19 cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu