VIDEO Draq queen Amuna Davis uz skatuves atgriežas ar iespaidīgu šovu par godu Ukrainai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Foto no privātā arhīva

Pašmāju slavenākais draq queen Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) pirmo reizi pēc pārvērtībām atkal kāpis uz skatuves Amunas tēlā, pārsteidzot klātesošos ar performanci par godu Ukrainai.

Dāvis Amunas tēlā pēc piecu gadu pārtraukuma atgriezies "TOP Club Riga", kas ir pirmā vieta, kur Amuna uzstājies kā draq queen. "Šajā klubā uzstājos ar ļoti īpašu priekšnesumu, kas bija par godu Ukrainai, par godu dziedātājai Jamalai."

Savu performanci Amuna izpildīja dziedātājas Jamalas dziesmas "1944 (Ukraine)" pavadījumā: "Tieši šī dziesma, ar ko dziedātāja 2016. gadā uzvarēja Eirovīzijā, man saistās ar notiekošo Ukrainā, un es nespēju noticēt, ka ir pagājis gads, kopš Ukrainā notiek aktīva karadarbība. Man joprojām ir tāda pati nostāja kā pirms gada - nost ar Krieviju, nost ar Putinu."

"Viss, kas tur notiek, ir briesmīgi. Un šī dziesma sasaucas ar to, kas šobrīd notiek Ukrainā. Toreiz jau redzot šo uzstāšanos Eirovīzijā, es zināju, ka kaut kad es uzstāšos ar šo dziesmu.

Pēc piecu gadu pārtraukuma šajā klubā es gribēju no sevis sniegt kaut ko īpašu, mans priekšnesums bija ļoti īpašs. Tā laikā es aizdedzināju savu kleitu un degu. Tas bija ļoti emocionāli, priekšnesumā bija dziļa jēga. Es tik ļoti iejutos, ka sāku raudāt, domājot par visu, ko piedzīvo šie cilvēki Ukrainā. Arī skatītāji raudāja līdz ar mani," dalās Amuna.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Dāvis šogad piedzīvojis ievērojamas pārmaiņas. Viņš gada sākumā devās uz Turciju, lai veiktu vairākas plastiskās operācijas sava ķermeņa uzlabošanai. 

Dāvis atklāja, ka veidos dokumentālo video vlogu par operāciju gaitu un atveseļošanās posmu. "Es rādīšu visu no nulles. Varēs redzēt pat manu pirmo kakāšanu, kad man bija tas jādara, stāvot kājās." 

Dāvis ar šo vlogu vēlas apgaismot cilvēkus, parādot reālo pēcoperācijas dzīvi. Viņš atklāja, ka novembrī gatavojas vēl vienai operācijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu