"Pingvīniņ, tev jāatrodas!" Trīs mēnešus pēc Kristera pazušanas māsa dalās emocionālā vēstījumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristers Dzintars.
Kristers Dzintars. Foto: Valsts policijas rīcībā esošā fotogrāfija

Aizvadītā gada 7. decembra rītā no savas darba vietas Zaķusalā, Latvijas Televīzijas ēkas, izgāja 2000. gadā dzimušais Kristers Dzintars. Puiša meklēšanā iesaistījās plaši spēki, taču Kristers joprojām nav atrasts.

Viņš bija ģērbies tumši zaļā ziemas jakā, tumšās biksēs, botās, iespējams, baltā vai citas krāsas cepurē. Nēsāja brilles.

Kristera māsa Kitija trīs mēnešus pēc pazušanas sociālajā tīklā "Facebook" publicējusi sirsnīgu vēstījumu, nezaudējot cerību brāli atrast.

"Katru saullēktu un saulrietu piedzīvojam, iesaldējot savas sirdis, lai tās nesadruptu gabaliņos un pietiktu iedvesmas rītdienai. Taču šie noapaļotie datumi, kas pieliek punktu vēl vienam pagājušam mēnesim un iesāk nākamo, raisa smeldzošas sajūtas pavisam citā līmenī.

Vai ziniet, kādas ir tās bēdīgākās atklāsmes šī perioda laikā? Cilvēku empātija kļūst arvien vēsāka, bet aplamas informācijas izplatīšana un intrigu vērpšana plaukst kā pavasaris," vēsta Kitija.

Publikācijas nobeigumā viņa raksta, ka ģimene nav zaudējusi cerības puisi atrast. Viņa raksta: "Pingvīniņ, Tev jāatrodas!"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu