"Swedbank" apdrošina Dziesmu un deju svētku dalībniekus par vairāk nekā 400 miljoniem eiro

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Svētku dalībnieki pēc XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta "Manā dziesmā tu..." Mežaparka Lielajā estrādē. Ilustratīvs attēls.
Svētku dalībnieki pēc XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta "Manā dziesmā tu..." Mežaparka Lielajā estrādē. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Gatavojoties XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem, "Swedbank" apdrošinājusi svētku dalībniekus, organizatorus un brīvprātīgos par kopējo apdrošinājuma summu 400 miljoni eiro, pavēstīja bankas pārstāvji.

Polises segums ietvers nelaimes gadījumu, traumu un dzīvības apdrošināšanu svētku norises laikā. Tāpat "Swedbank" nodrošinās svētku pasākumu civiltiesisko apdrošināšanu par kopējo apdrošināšanas summu divi miljoni eiro.

"Swedbank" valdes priekšsēdētājs Lauris Mencis norāda, ka "Swedbank" jau vairāk nekā desmit gadus ir bijis viens no pastāvīgajiem Dziesmu un deju svētku atbalstītājiem. Arī šogad banka apņēmusies rūpēties par dalībnieku un pasākumu apdrošināšanu, lai sīkas nebūšanas neaizēnotu prieku par kopā radītiem svētkiem.

Dalībnieki vajadzības gadījumā apdrošināšanas pakalpojumus varēs saņemt uzrādot svētku dalībnieka karti un iesniedzot nepieciešamos dokumentus internetbankā ("Swedbank" klienti) vai klātienē "Swedbank" filiālēs visā Latvijā (visi svētku dalībnieki).

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki notiks no 2023.gada 30.jūnija līdz 9.jūlijam un pulcēs 40 000 dalībnieku. Kopumā svētku nedēļā norisināsies aptuveni 75 pasākumi.

Pēc aktīvu apmēra "Swedbank" ir lielākā banka Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu