Ugunsgrēkā Gulbenes novadā dzīvību zaudējis viens cilvēks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls.
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Sestdien, 11. martā, izcēlies ugunsgrēks dzīvojamā mājā Gulbenes novadā. Viens cilvēks zaudējis dzīvību, norāda Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Sestdien plkst. 8.02 VUGD saņēma izsaukumu uz Gulbenes novada Jaungulbenes pagastu, kur ugunsgrēks izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka mājā gruzd grīda un deg sadzīves mantas 15 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā cilvēks.

Mājoklī dūmu detektors nebija uzstādīts. Plkst. 12.16 ugunsgrēks tika likvidēts.

Tāpat vakar plkst. 18.27 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Siguldas novada Siguldas pagastu, kur dega divstāvu dzīvojamā māja, piebūve un vieglā automašīna 160 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta divi cilvēki. Plkst. 1.26 ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt šonakt plkst. 3.06 VUGD saņēma izsaukumu uz Jēkabpils novada Sēlpils pagastu, kur deg kopā sabūvēta saimniecības ēka, kūts un malkas šķūnis 200 kvadrātmetru platībā.

No kūts ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās izglābt 19 vistas un trīs pīles. Ugunsgrēkā gāja bojā sešas vistas.

Plkst. 8 ugunsdzēsējiem glābējiem ugunsgrēku izdevās ierobežot un šobrīd dzēšanas darbi notikumi vietā turpinās.

Aizvadītajā diennaktī, no 11. marta plkst. 6.30 līdz 12. marta plkst. 6.30, VUGD saņēma 46 izsaukumus - 21 uz ugunsgrēku dzēšanu, 16 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu