Rosļikovs par izvērtējušā tiesneša lēmumu Grevcovas lietā: to apšaubīt ir diezgan sarežģīti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saeimas deputāts Aleksejs Rosļikovs Saeimas sēdes laikā.
Saeimas deputāts Aleksejs Rosļikovs Saeimas sēdes laikā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Saeimas deputātes Glorijas Grevcovas ("Stabilitātei") lietu izvērtējušā tiesneša lēmumu apšaubīt ir diezgan sarežģīti, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atzina partijas "Stabilitātei!" Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Aleksejs Rosļikovs.

Vērtējot tiesas piespriesto sodu Grevcovai, Rosļikovs norādīja, ka tiesnesis, kurš vērtēja partijas biedres lietu, ir ļoti objektīvs.

"Absolūti visi advokāti saka, ka tas ir ļoti augstas kompetences profesionālis. Līdz ar to apšaubīt viņa lēmumu ir diezgan sarežģīti," sacīja politiķis, gan piebilstot, ka, ja Grevcova turpinās tiesvedību, partija viņu noteikti atbalstīs.

Jautāts, vai Grevcovai nebūtu jānoliek deputātes mandāts, Rosļikovs uzsvēra, ka, viņaprāt, Grevcovai būtu svarīgi sev saprast, kur viņa atrodas un kādus solījumus viņa deva saviem vēlētājiem. "Ja vēlētājs uzskata, ka viņai ir tiesības turpināt cīnīties par savu taisnīgumu, tad viņa var turpināt to darīt," teica politiķis, piebilstot, ka šodien frakcijā ar Gravcovu tiks pārrunāts jautājums par tiesvedību.

Kā ziņots, Rīgas pilsētas tiesa Pārdaugava Grevcovai, kura apsūdzēta par nepatiesu ziņu sniegšanu Centrālajai vēlēšanu komisijai, piespriedusi sabiedrisko darbu 160 stundu apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu