"Lūdzu, lūdzu, piedod." Kašers publiski atvainojas Elīnai Didrihsonei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kasher_bb/ Instagram, Ekrānuzņēmums no raidījuma "Iečeko slavenību", Apollo.lv kolāža

Multimākslinieks Kašers (īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis-Miņins), viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāj, kuru cilvēku, viņaprāt, ir sāpinājis visvairāk, un publiski lūdz piedošanu.

"Viens no cilvēkiem, kuram es gribētu atvainoties, ir Elīna Didrihsone. Viņa izteica komentāru saviem sekotājiem "Instagram". Tas bija par homoseksuāliem cilvēkiem, par viendzimuma attiecībām. Tagad to atceroties, es gan negribu sevi attaisnot, bet tā situācija bija tāda, ka man ļoti daudz cilvēku šo video sūtīja, un tas mani kaut kādā ziņā uzkurināja. Es tobrīd tā neaizdomājos, es pateicu visādas sliktas lietas."

"Tas viss aizgāja publiski, tā bija kā lavīna. 

Lūdzu, lūdzu, piedod. Es tiešām atvainojos par šo situāciju. Tas nebija korekti.

Esmu mācījies no savām kļūdām, ja, piemēram, man ir viedoklis par konkrētu tēmu, tad ne vienmēr tas ir publiski jāpauž. Es ar to varu dalīties ar saviem līdzcilvēkiem."

Kašers jūtas atbildīgs par to, ka Elīnai tolaik nācās saņemt daudz negatīvisma savā virzienā. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2021. gada sākumā pretrunīgi vērtētā influencere Elīna Didrihsone sociālajos tīklos izraisīja lielu ažiotāžu, izsakoties par homoseksuālu attiecību tēmu.

Uz kāda sekotāja jautājumu, kāda ir Didrihsones attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem, influencere atbildēja: "Šī tēma priekš manis ir kategoriski nepieņemama. Es viņu nesaprotu, es viņu nekad nesapratīšu, un es viņu nekad neatbalstīšu."

"Esmu kategoriski pret - tā Dievs nav radījis mūs. Sievietei ir jābūt ar vīrieti un vīrietim - ar sievieti," viņa pauda pārliecību.

Nosodījumu par influenceres vārdiem pauda multimākslinieks Kašers. Viņš publiskotajā video tolaik teica: "Esmu kategoriski pret tādiem cilvēkiem kā tu, Didrihsone. Es uzskatu, ka Dievs sākotnēji radīja cilvēku, nevis tādu monstru.

Mīļie mani sekotāji, es aicinu jūs boikotēt, atsekot Didrihsonei, neiepirkties viņas veikalos, jo kamon - tu esi publiska persona, tev ir ārkārtīgi daudz sekotāju un cilvēki, kuri ieklausās tavā viedoklī. Esi mazliet humānāka, domā mazliet līdzi tam, ko tu runā un ko saki. Reāli kauns par tevi. Tiešam reāli kauns, fū!"

Vēlāk Kašers intervijā minēja, ka nevienā mirklī nav vēlējies iznīcināt viņas biznesu, skaidrojot, ka "homofobija nav atšķirīgs viedoklis, bet gan konkrētas grupas diskriminācija".

"Man ik dienas raksta homoseksuāli jaunieši un ģimenes, kurās tādi ir. Viņi saskata manī viedokļa līderi, tādēļ nevarēju klusēt. Jā, savu viedokli paudu impulsīvi, varbūt vajadzēja smalkjūtīgāk. Taču daudziem tīņiem nav izveidojies savs spēcīgais viedoklis un viņi ieklausās tajā, ko saka Elīna," 2021. gadā teica Kašers. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu