Magones Liedeskalnas bijušais vīrs Žanis vēlas atgriezties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna ciemojas pie savas mātes Kurzemē. Viņa ieradusies apciemot māti pēc gūžas operācijas, palīdzēt ar saimniecības darbiem un izkratīt sirdi. Sarunās ar māti Magone atklāj, ka pie apvāršņa atkal esot parādījies viņas bijušais vīrs Žanis. Viņš esot lūdzis ļaut apmesties Magones mājā.

Ciemojoties pie mammas, Magone ir ļoti apbēdināta gan par viņas veselības stāvokli, gan to, ka māja ir ļoti sliktā stāvoklī, arī saimniecība atstāta bez uzraudzības.

"Es arī esmu pati dzīva, mans laiks nav sietiņš, ko var dalīt uz visām pusēm. Lai mamma piedod, ja neesmu visu laiku klāt!"

Abas runāja ne tikai par darāmajiem darbiem, bet arī par privāto dzīvi, un Magone atklāja, ka Žanis esot vienu dienu zvanījis un lūdzies, lai ņem viņu atpakaļ, jo viņam esot muguras problēmas. Žanis sievietei esot teicis, ka "slimnīca krievvalodīgos nevēlas ārstēt un dzen ārā, paiet viņš nevarot".

Magone uzskata, ka Žanis atkal ir sacerējis pasaciņas, jo netic, ka slimu cilvēku mestu ārā no slimnīcas.

Magone ir pārliecināta - ja vienreiz atļaus palikt, tad vairs ārā nedabūs. Kā izrādās, Žanis kopš šķiršanās arī neesot maksājis uzturlīdzekļus bērniem, pamatojot, ka Magone pati pelna labi un vai tiešām viņai nav kauna prasīt vīrietim naudu. Uzklausīdama mātes domas, Magone lēma, ka Žanim savas mājas durvis vaļā nevērs.

Magone mammai atklāti arī pateica, ka nezina, ko nozīmē vīrieša mīlestība, jo to nav redzējusi ne bērnībā, ne piedzīvojusi savā kā sievietes dzīvē.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magones attiecības ar māti labu laiku bija sarežģītas. Mantojuma dēļ attiecības uz laiku bija pārrautas.

Atgādinām, ka Magones attiecības ar māti saasinājās uzreiz pēc meitas atgriešanās no Anglijas. Kā atklājusi dzejniece – māte meitu pati aicinājusi atpakaļ uz Latviju un vēlīgi solījusi iespēju saimniekot viņas mājā Priekulē. Taču tad domas mainījusi un savu īpašumu meitai tomēr atteikusies novēlēt. Magone un viņas bijušais vīrs – lietuvietis Žanis toreiz atgriezās Gulbenē, kur Magone saimnieko joprojām.

Pagājušajā gadā Magone Mātes dienā devās uz dzimtajām mājām, lai mēģinātu saikni ar māti atjaunot.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu