Sliktākie vīri pēc Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bogdan Sonjachnyj/Shutterstock

Katra sieviete sapņo satikt ideālo vīrieti. Kamēr vēl esat īstā vīrieša meklējumos, ir vērts iepazīties ar piecu Zodiaka zīmju pārstāvju raksturojumu, lai izvairītos no pārsteigumiem.

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti trakulīgi. Sievietei attiecībās ar Dvīņu zīmē dzimušu vīrieti ir jāsamierinās ar to, ka agri vai vēlu viņa kļūs par otro numuru - pirmo vietu pēc nozīmes ieņems darbs, piedzīvojumi, hobijs vai pat cita sieviete.

Lauva

Lauvas zīmē dzimušie ir vieni no pievilcīgākajiem vīriešiem pēc Zodiaka zīmes. Iemīlēties viņos ir viegli, bet kā vīri viņi nav tie labākie. Lauvas bieži kļūst par tirāniem vai manipulatoriem. Vienmēr jau ir izņēmumi, bet cilvēka dabu mainīt ir grūti.

Mežāzis

Mežāži ir grūti sasniedzami un noslēpumaini vīrieši. Viņu slepenība pēc kāzām nekur nepazūd. Bieži gadās tā, ka sievietes, kas dzīvo plecu pie pleca ar viņiem vairākus gadus vai pat gadu desmitus, joprojām nezina viņu patieso raksturu.

Mums ir jāciena Mežāži - viņi zina, kā glabāt noslēpumus, bet viņi nekad nestāstīs par saviem personīgajiem noslēpumiem, lai arī kas jūs būtu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir tipiski greizsirdīgi, īpašnieciski un manipulatīvi. Ir labi ar viņiem draudzēties, labi sazināties un vēl jo vairāk strādāt ar viņiem. Viņi ir piemēroti vīra lomai tikai no atbildības viedokļa, taču arī šajā virzienā ne viss ir droši, jo Ūdensvīri ir pakļauti nodevībai.

Zivis

Zivis ir cilvēki ar smalku garīgo pasauli, lai arī kā viņi censtos to slēpt. Viņiem pastāvīgi jāsaglabā pašcieņa, tāpēc laika gaitā viņi var sākt krāpties. Viņi ir arī ļoti savtīgi, un tas nenoliedzami atstāj negatīvu iespaidu uz laulības dzīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu