"Toksisks cilvēks." Amuna Davis un Žanna Dubska pēc skandāla apmainās laipnībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, Žanna Dubska/Facebook

Viens no pēdējā laika skaļākajiem skandāliem bija par kanāla "STV Pirmā!" šovu "Stila patruļa". Pašmāju slavenākais "draq queen" Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) pievērsa pastiprinātu uzmanību šovā redzētajam un skaļi izteica savu viedokli, paužot neizpratni un nosodījumu, izceļot divus šova stilistus Žannu Dubsku un Aleksandru Pavlovu. Tiešsaistes žurnālam "Klik" Amuna Davis un Dubska atklāja savas domas gan par šovu, gan viens par otru.

Kā izrādās, abu nepatika vienam pret otru radusies jau labu laiku iepriekš, kad šova "Četri uz koferiem" ietvaros gan Dāvis, gan Žanna devās uz Parīzi.

Arī pēc tik ilga laika viņi viens otru vērtē ne ar tiem pozitīvākajiem vārdiem. Raksturojot Žannu, Dāvis saka: "Cik es viņu pazīstu, man radies priekšstats, ka viņa vispār neredz sevi no malas, viņa nedzird, ko pati runā, un neredz, ko dara. Viņa ir tikai upuris.

Līdzīgi jau bija arī šovā "Četri uz koferiem", arī tur daudz kas netika parādīts, kā patiesībā Žanna uzvedās. Es tur arī tiku parādīts ne no tās labākās puses, bet patiesībā viņa tur uzvedās briesmīgi, nevis kāds cits. Bet Žanna galu galā atkal bija upuris.

Žanna ir viens no briesmīgākajiem cilvēkiem, kādu es pazīstu. Viņa ir manipulatore un sociopāte."

Arī Žanna izteicās par Dāvi, paužot neizpratni, kāpēc viņš Žannai tā "uzēdies": "Viņš mani sagrāva tajā braucienā uz Parīzi. Es astoņus mēnešus ārstējos. Viņš ir toksisks cilvēks un, godīgi sakot, manā pieredzē ar šāda veida cilvēku man saskarsme ir pirmo reizi. Es nezinu, kāpēc viņš atkal nāk manā dzīvē. Es viņam ļaunu nedaru. Man grūti spriest, kāpēc cilvēkam ir tāds naids pret mani."

Kas Dāvim un Žannai sakāms par šovu "Stila patruļa", lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu