Apzagts apģērbu tirgones Elīnas Didrihsones veikals

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Iečeko slavenību"

Apģērbu tirgone Elīna Didrihsone saviem sekotājiem ceturtdienas, 23. marta, rītā pavēstīja, ka ticis apzagts viņu veikals. Didrihsone gan brīdina, ka kopā ar vīru tiks darīts viss iespējamais, lai atrastu vainīgo. 

"Ir kāda nepatīkama lieta. Mēs ar zāles meitenēm esam atkodušas, ka pie mums viesojusies zagle," īsajā stāstiņā paziņoja Didrihsone.

Elīna stāsta, ka atradusi pielaikošanas kabīnē četrus pīkstuļus, kuri bijuši noslēpti aiz pufa. "Tā ir jāmāk nozagt," teic Didrihsone.

"Mēs tevi noteikti atradīsim, mums ir kameras, ne pielaikošanas kabīnēs, tur nevar nemaz būt, bet kameras ir pie kases zonas. Tā kā noteikti izčekosim," tā Elīna.

"Zagt nav variants, dots devējam atdodas." Elīna ir pārliecināta, ka cilvēks darbojas pēc shēmas -  vienu lietu nopērk, bet pārējās liek somā - un izmanto pīkstuļu noņēmēju.

"Ja tu skaties šo storiju, tad zini, ka mēs tevi atradīsim!" Elīna brīdina, ka viņas vīram Naurim ir labas izmeklētāja prasmes.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Didrihsone nesen atklāja, cik izmaksājis veikala "Butterfly" remonts, kas tapis vien nedēļas laikā.

Publiskotajā video rullītī viņa parādīja veiktās izmaiņas un nosauca aptuveno summu, ko nācies atdot par remontu, - tie ir 8000 eiro. Viņa gan bilst, ka tās ir tikai aptuvenās izmaksas un tajās nav ierēķinātas vērienīgās atvēršanas ballītes izmaksas.

Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu sabiedrības rezonansi.

Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu