"Balss maskā" atmasko Šaha karali

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētdien, 26. martā, aizritēja jau piektais šova "Balss maskā" raidījums. Šajā vakarā uz skatuves kāpa Melnais krauklis, Šaha karalis, Pērtiķis un Zaķis, izpildot vecās, labās dziesmas. 

Kā ierasts, arī šajā vakarā detektīvi – Samanta Tīna, Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, Baiba Sipeniece-Gavare un Jānis Šipkēvics centās atmaskot dalībniekus, izmantojot sagatavotos pavedienus.

Šajā nedēļā uz izbalsošanas strīpas nonāca Šaha karalis un Zaķis.

Detektīvi lēma, ka piektajā raidījumā šovs jāpamet Šaha karalim.

Noskaidrojās, ka zem maskas slēpās TV personība, grupas "Franco Franco" bundzinieks Mārtiņš Spuris.

Foto: publicitātes

Pēc atmaskošanas Mārtiņš bija ļoti pārsteigts, ka Baiba jau no šīvakara raidījuma sākuma bija tik pārliecināta, ka zem maskas paslēpies tieši viņš, un jautāja, kas viņu par to pārliecinājis. "Būsim godīgi, tāda figūra kā tev, nav daudziem un kustības mazliet nodeva tevi. Tad, kad tu izvēlējies šādu repertuāru, es sapratu, ka to var izdarīt tikai muzikāli inteliģents cilvēks," atzina Baiba. Savukārt Krivenchy pēc maskas noņemšanas izteica ļoti daudzu skatītāju domas: "Man jau likās, kā tad būs "Balss maskā" bez Spura, viņš noteikti te kaut kur ganās apkārt."

Piektajā "Balss maskā" raidījumā uz skatuves kāpa arī īpašais viesis Planēta, izpildot Dīna Mārtina dziesmu "Sway".

Detektīviem bija jācenšas atminēt, kas iejutās Planētas ādā. Zem maskas slēpās aktieris Maksims Busels. Aktieris atzina, ka piedalīties šāda veida raidījumā un jaukt pēdas nav viegli.

Foto: publicitātes

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka iepriekšējos raidījumos tika atmaskots Naktstaurenis, zem kura slēpās aktrise Dana Bjorka, Torte, zem kuras slēpās bokseris un TV personība Kristaps Zutis, Astoņkājis, zem kura slēpās dziedātāja Elza Rozentāle, Vienradzis, zem kura slēpās Jānis Moisejs.

Foto: "Balss maskā" ceturtais raidījums

Noslēdzoties šovam, uzvarētājs balvā saņems 5000 eiro, ko novirzīs sevis izvēlētam labdarības mērķim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu