Žanna Dubska veic neticamas pārvērtības ar Andri no Līgatnes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: zannadubska/Instagram

"Stila patruļas" inspektore Žanna Dubska notiesājusi mājražotāju/ekskursiju vadītāju Andri (45) no Līgatnes, kurš vēlas mainīt attieksmi pret "cacām" un beidzot atrast sievieti, ar kuru kādudien arī apprecētos.

Andris ir nolēmis meklēt sievu, un Žanna nolēma palīdzēt!

"Nobradātas kurpes, nevīžīgs apģērbs - nu nekāda caca tev nespīd. Viss noaudzis. Tāpēc mēs darīsim visu, lai palīdzētu mainīties un dāmas sāktu vērtēt kā vērtīgu precinieku!" apņēmības pilna bija Žanna.

Foto: instagram/zannadubska

Apvienojoties komandai, Andra pārvērtības bija grandiozas.

Lūk, jaunais Andris!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanna Dubska | Жанна Дубска (@zannadubska)

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēdējā laikā raidījums izraisījis plašu sabiedrības rezonansi. Pašmāju slavenākais "draq queen" Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) pievērsa pastiprinātu uzmanību šovā redzētajam un skaļi izteica savu viedokli, paužot neizpratni un nosodījumu, izceļot divus šova stilistus Žannu Dubsku un Aleksandru Pavlovu. Tiešsaistes žurnālam "Klik" Amuna Davis un Dubska atklāja savas domas gan par šovu, gan viens par otru.

Žanna sarunā uzsvēra, ka viņas misija šajā dzīvē ir palīdzēt cilvēkiem: "Jebkurā šovā, kurā es piedalos, mūsu varoņi ir galvenie, es to atkārtoju visu laiku.

Es cienu katru varoni, jo nonākt lielas publikas priekšā, tas ir milzīgs stress. Tā ir milzīga uzdrošināšanās, atkailināties citu priekšā, izstāstot savu stāstu un sāpes. Man galvenais arī šajā šovā ir - lai es dodu vērtīgus padomus gan šova dalībniekiem, gan daudziem citiem, kas šovu skatās otrpus ekrānam."

Pilnu epizodi ar Andri skaties te. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu