"Mēs abi sākām kā divi "grūti" cilvēki." Ieva Florence-Vīksne atklāj savu veiksmīgo attiecību atslēgu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Florence - Vīksne/ Facebook

Aktrise Ieva Florence-Vīksne intervijā žurnālam "Ieva" atklāti runāja par attiecībām ar vīru Oskaru, mātes lomu, izdegšanu, nodevību, darbu un sevi. 

Ne Ieva, ne Oskars nav slēpuši, ka kādreiz viens otram nepatika, bet tomēr ceļu viens pie otra atrada. Viņi ir ne vien partneri, bet arī labākie draugi.

Ieva stāstīja, kas ir viņu veiksmīgo attiecību atslēga: "Vienmēr esmu ticējusi, ka mīlestība nav tas, ko redzam virspusē, kad esam laimīgi un priecīgi, bet rodas dziļās grūtībās un atbalstā, kad cenšamies palīdzēt. Jo tad izveidojas saikne, kāda man ir ar Oskaru."

"Mēs abi sākām kā divi "grūti" cilvēki - mums vispār nebija nekāda prieka, visu laiku runājām par filozofiskām pasaules tēmām, kaut ko risinājām, vienlaikus ļoti ātri atklājām savus patiesos nolūkus viens otram, un tāpēc mūsu mīlestība ir stipra. Jo pamatu pamatos tā nav būvēta uz prieka, kaislības vai vieglprātības."

Aktrise Ieva Florence-Vīksne ar vīru Oskaru Florencu-Vīksni apprecējās 2019. gada 9. septembrī, bet 2021. gad 14. februārī kļuva par vecākiem pirmdzimtajam Leonardam. 

Vairāk lasi izdevuma "Ieva" 29. marta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu