Iepazīsties ar pašmāju pikantēriju šova "Būs vai nebūs" drosmīgajiem dalībniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, Apollo.lv kolāža

31. martā pie nākamās paaudzes televīzijas Go3 skatītājiem nonāk realitātes šova "Būs vai nebūs" pirmās epizodes. Aicinām iepazīties ar šova dalībniekiem.

Ballīšu namā, kurā dalībnieki dzīvos, ballēsies un meklēs otrās pusītes, ieradās septiņi dalībnieki, no kuriem divas ir meitenes, bet pieci – puiši.

Viņiem nāksies iekarot meiteņu uzmanību, jo tie, kuriem neizdosies atrast sirdsāķīti, tiks aicināti atstāt šovu. Pirmajā epizodē skatītājiem ir iespēja iepazīt dalībniekus, tajā skaitā arī pikantas detaļas, kuras ne katrs būtu gatavs atklāt publiski.

SKĀRLETA

Skārleta
Skārleta Foto: publicitātes

Skārleta (18) ir vidusskolniece no Liepājas, kurai patīk dziedāt, zīmēt, labi pavadīt laiku, kā arī krist uz nerviem citiem. Jautra, pozitīva un atklāta meitene, kura vēlas iepazīties ar jauniem draugiem, bet otrās pusītes meklējumos dod priekšroku puišiem bez liekā svara, ar brūniem vai blondiem matiem.

Sendija

Sendija (23). Tāpat kā Skārleta, viņa ir no Liepājas. Ekstravaganta meitene, kura ir iestājusies jūras spēkos. Viņu neinteresē ko domā pārējie, toties ļoti patīk izklaidēties un labas ballītes. Viņai ir svarīgi, lai izredzētajam puisim ir gaumīgs ģērbšanās stils, savukārt vecumam vai matu krāsai nav nozīmes.

Sendija
Sendija Foto: publicitātes

KRISTERS

Kristers (21). Pozitīvs mūzikas students no Rīgas, taču, tāpat kā meitenes, nāk no Liepājas. Izbauda sportu un slēpošanu. Atvērts visam, ko piedāvās šī bohēma, bet cer, ka nebūs jāpabeidz šovs ar salauztu sirdi, – līdz šim ir bijušas vienas attiecības, kuras beidzās sāpīgi.

Foto: publicitātes

RIHARDS

Rihards (26). Dzīvo un strādā nelielā lauku pilsētā Lauberē un ir nopietnos savas otrās pusītes meklējumos – sevi raksturo kā attiecību cilvēku. Ļoti mērķtiecīgs cilvēks, kurš gatavs izmantot visus līdzekļus, lai sasniegtu savu rezultātu. Meklē sirsnīgu meiteni, ar kuru būtu kopīgas intereses.

Foto: publicitātes

MARISS

Mariss (24). Atraktīvs puisis no Tukuma, kura galvenie hobiji ir sports un ēdienu gatavošana. Darbojas digitālā mārketinga jomā, bet nav nekāds sausiņš. Cenšas ne ar vienu nekašķēties un pārāk arī neizcelties. Priekšroku dod slaidām mierīga tipa meitenēm ar tumšiem matiem.

Foto: publicitātes

TOMS

Toms (21). Kautrīgais un inteliģentais jaunietis nāk no Babītes. Viņš, iespējams ir pieticīgāks nekā citi, taču tas meitenēm patīk. Bet vai šova meitenes būs viņa gaumē? Izrādās, ka sākumā Toms ir noklusējis kādu būtisku detaļu par sevi.

Foto: publicitātes

ROBERTS

Roberts (23). Bijušais hokejists no Jelgavas, kurš tagad nodarbojas ar stilīgu jauniešu drēbju dizainu. Kluss un noslēpumains, visu izsaka ar skatienu. Bet, kā jau zināt, tie klusie ūdeņi vienmēr ir tie dziļākie. Patīk pārliecinātas un gudras meitenes, ar kurām būs par ko parunāt.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu