Poliete, kura cenšas pierādīt līdzību ar Madelēnu Makanu, veikusi DNS testu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: iammadeleinemcann/Instagram.com

Par 21 gadu veco polieti Džūliju Vendelu vēstīja, kad viņa paziņoja, ka varētu būt 2007. gadā pazudusī Madelēna Makana. Nu meitene veikusi DNS testu, vēsta ārvalstu mediji.

Viņas sociālo tīklu sekotāju skaits strauji pieauga, kas rezultējās arī ar nāves draudu saņemšanu, tāpēc viņa bija spiesta bēgt no savas dzimtās Polijas uz ASV.

Atrodoties tur, Džūlija veica DNS testu, lai uzzinātu vairāk par savu identitāti.

Viņas DNS testa rezultāti tagad apstiprināja, ka viņa nav pazudusī meitene, bet liecina, ka viņa ir no Polijas, ar lietuviešu un rumāņu izcelsmi.

Džūlijas pieņēmumi par savu izcelsmi ir atkal veicinājuši Madelēnas Makanas meklēšanu.

Kā vēstīts šā gada sākumā, poliete Džūlija Vendela sociālajā tīklā "Instagram" izveidojusi kontu, kurā publicē pierādījumus, ka viņa ir pirms 16 gadiem pazudusī Madelēna Makana. Tomēr sejas atpazīšanas analīzē secināts, ka, visticamāk, Džūlija nav Madelēna.

Džūlijas attēli nesakrita ar Madelēnas attēliem. Tos salīdzināja Šveices mākslīgā intelekta uzņēmums "Ava-X".

"Ir gandrīz neiespējami, ka jaunā poliete ir Madelēna," norāda "Ava-X" līdzdibinātājs Kristians Fērlins.

Džūlijas bērnības un nesen uzņemtie attēli sakrita, tomēr Madelēnas un Džūlijas attēlos sakritības nav.

2007. gada 3. maijā no dzīvokļa Portugāles brīvdienu kūrortā "Praia da Luz" Algarves reģionā pazuda Madelēna Makana. 16 gadus vēlāk kāda sieviete no Polijas apgalvo, ka ir Madelēna, minot vairākas līdzības, vēsta ārvalstu mediji.

Džūlija Vendela esot runājusi ar kādu, kas, iespējams, ir Makanas brālēns, kurš pieļāvis iespēju runāt ar Madelēnas vecākiem Keitu un Džeriju Makaniem, lai vienotos par DNS testu.

Sieviete esot sākusi domāt par to, ka viņa ir Madelēna Makana, pirms vairākiem mēnešiem, jo "kaut ko" dzirdējusi no savas vecmāmiņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu