"Esmu pieradis dzīvot tik vaļīgi." Frīdis atklāti par attiecībām un to, kāpēc joprojām nav precējies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Būt laulībā un būt attiecībās ar savu mīļāko - šādu attiecību modeli sabiedrība parasti nosoda, taču vai tas nozīmē, ka tāds nepastāv? Sarunu šovā "Zilonis studijā" ar viedokli dalās Latvijas motobraucēju līderis Aivars Freimanis jeb Frīdis, pastāstot gan par to, kāpēc joprojām nav stabilās attiecībās, gan to, kas, viņaprāt, attiecībās ir krāpšana.

Frīdis atzīst, ka joprojām bauda "Latvijas iekārojamā vecpuiša" statusu. 

Viņš arī skaidro, kāpēc nekad nav bijis precējies: "Es neesmu pārliecināts, ka varēšu nodzīvot, nekrāpjot otru. Esmu pieradis dzīvot tik vaļīgi un tik bohēmiski, ka neesmu pārliecināts, vai nebūs kāds brīdis, kad es nesāpināšu otru cilvēku. Tāpēc ir tāds statuss un dzīvesveids."

Frīdim ir savi uzskati par to, ko nozīmē termins "krāpšana". Piemēram, izmantojot prostitūtas pakalpojumus, viņš nedomā, ka tā ir krāpšana. "Tā ir vienkārši ēdienkartes dažādošana."

"Faktiski tas ir tikai fizisks notikums, nekas vairāk, tur nav nekā emocionāla. Bet, lai cik tas man jocīgi nebūtu, es biju pilnīgi citādos uzskatos un pārliecībā, sievietēm nepatīk, ja arī izmanto prostitūtas pakalpojumus. Tas ir vienkāršs pakalpojums, kā frizieris vai manikīrs," savu nostāju sānsoļu jautājumā skaidro Frīdis.

Savukārt būšanu ar vairākām sievietēm brīvās attiecībās gan Aivars neatzīst: "Ja tu esi samīlējies, tad jābūt vienai."

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu