"Es nenodziedāju labi un nevarēju to sagremot." Samanta Tīna atskatās uz savu dalību Eirovīzijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EUPA-IMAGES/Shutterstock

Dziedātāja Samanta Tīna, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāja, ka aizvadītais gads viņai bijis lielu pārbaudījumu laiks. Viņa arī atklāti dalās ar vienu saviem grūtajiem dzīves brīžiem - posmu pēc dalības Eirovīzijā.

"Viss pēc Eirovīzijas posms bija ļoti smags. Esmu no tiem cilvēkiem, kuri sev uzliek ļoti augstu latiņu, man visam ir jābūt perfekti. Es ļoti vainoju sevi. Es nenodziedāju labi un nevarēju to sagremot. Es ļoti sevi grauzu, un tad gan es vērsos pēc palīdzības." Viņa sāka apmeklēt psihoterapeitu. 

Samanta ir pateicīga arī Uģim Kuģim, kurš devis vērtīgus padomus grūtā brīdī. "Viņš man teica, ka no rīta ir jāiet staigāt. Un vēl - ja nāk melnie virsū, viņš teica, lai piespiežu sevi iet aukstā dušā."

"Esmu uzvarējusi pati savu spītību, es esmu sev priekšā," stāstot par atziņām, kuru ietekmē radies arī tetovējums, stāsta Samanta. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka uz Roterdamu pārstāvēt Latviju Eirovīzijā 2021. gadā devās Latvijas nacionālā atlases konkursa "Supernova" 2020. gada uzvarētāja Samanta Tīna ar dziesmu "The Moon is Rising". Viņa piedalījās konkursa otrajā pusfinālā 20. maijā, taču finālam nekvalificējās. Samanta ierindojās pēdējā vietā savā pusfinālā.

Togad par konkursa laureātiem tika atzīti Itālijas pārstāvji "Måneskin" ar dziesmu "Zitti E Buoni".

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu