"Rīgas mežu" valdes priekšsēdētāja un vēl trīs personības dalīsies ar saviem neveiksmju stāstiem profesionālajā dzīvē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Rīgas Meži" valdes priekšsēdētāja Anita Skudra.
"Rīgas Meži" valdes priekšsēdētāja Anita Skudra. Foto: Paula Čurkste/LETA

Pasākumā "Fuckup Nights Riga", kas notiks Mūzikas namā "Daile" 26. aprīlī, ar saviem neveiksmju stāstiem profesionālajā dzīvē dalīsies četras personības, savas jomas profesionāļi, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Alise Pabērza.

Šajā reizē savā pieredzē ar profesionālām neveiksmēm dalīsies aktrise Jana Herbsta, reperis Arturs Skutelis, "Fast Brands Latvia" līdzīpašnieks un "Prime Prometics" procesu vadītājs Jānis Bošs, kā arī SIA "Rīgas meži" valdes priekšsēdētāja Anita Skudra. Savukārt par vakara raitu norisi rūpēsies vakara virsvadītājs - komiķis Edgars Bāliņš.

Katrā "Fuckup Nights Riga" pasākumā piedalās četri runātāji, kuri 15 minūšu garās prezentācijās dalās ar auditoriju savās neražās un ķibelēs profesionālajā dzīvē - sākot no nelieliem misēkļiem, kas nav būtiski ietekmējuši darba dzīvi, līdz pat gana nopietnām neražām, kas novedušas pie finansiāliem vai emocionāliem zaudējumiem.

"Fuckup Nights Riga' pasākumu mērķis ir neformālā gaisotnē dot iespēju runātājiem un klausītājiem dalīties pieredzē, iztaujāt vienam otru, mācīties no citu kļūdām un labi pavadīt laiku.

"Fuckup Nights" ir globāla kustība, kas ir radusies 2012.gadā Meksikā, kad grupa draugu neformālā gaisotnē dalījās ar neveiksmēm par savu profesionālo darbību. Patlaban "FuckUp Nights" pasākumi tiek rīkoti jau 215 pilsētās vairāk nekā 62 valstīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu